Βάζει τα καλά της για τον τελικό η... Γηραιά Κυρία

Βάζει τα καλά της για τον τελικό η... Γηραιά Κυρία

bet365

Με το 2-0 από το πρώτο ματς στο Πριγκηπάτο να της δίνει σαφές προβάδισμα και η εμπειρία της να είναι τεράστιο όπλο απέναντι στο σύνολο της Μονακό, η Γιουβέντους απλά κλειδώνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μονακό - Γιουβέντους με επιστροφή, αν ο Ντιμπάλα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Η Γηραιά Κυρία, έφυγε από το «Louis II» με το υπέρ της 2-0 πριν από μια εβδομάδα χάρη σε δύο γκολ του Γκονζάλο Ιγουαΐν από ισάριθμες ασίστ του Ντάνι Άλβες και απόψε (21:45, Cosmote Sport 1 HD) γεμίζει το «Juventus Stadium» για να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της, την εξασφάλιση του εισιτηρίου που θα τη στείλει την 3η Ιουνίου στο Κάρντιφ.

Ποτέ, καμία ομάδα δεν έχει γυρίσει από το εις βάρος της 2-0 στα ημιτελικά του θεσμού, ο σύλλογος από το Τορίνο τρέχει σερί 22 αγώνων δίχως ήττα εντός έδρας, η Μονακό δεν έχει νίκη σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και όλα δείχνουν πως απλά η ομάδα του Ζαρντίμ θα παίξει για την αξιοπρέπειά της και θα κρατήσει σαν φυλαχτό τη φετινή εμπειρία που βίωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αγωνιστικά, εκτός οι Πιάτσα και Ρουγκάνι για τους Ιταλούς, αμφίβολοι οι Μεντί και Καρίγιο για τους Μονεγάσκους, εκτός ο Μποσίλια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μονακό: Σούμπασιτς, Μεντί, Τζέμερσον, Γκλικ, Σιντιμπέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Μπαπέ, Φαλκάο

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα