Οι μάχες για μια θέση στη Football League...

Οι μάχες για μια θέση στη Football League...

bet365

Δυο στροφές πριν από το τέλος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και οι τρεις από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στην Football League παραμένουν κενές ή... σχεδόν κενές! Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, Απόλλων Λάρισας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Εργοτέλης και Ιωνικός, δίνουν τις δικές τους μάχες!

Στο φινάλε του φτάνει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σε δύο εβδομάδες. Η Παναχαϊκή είναι η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει εδώ και μερικές εβδομάδες την άνοδό της στη Football League με έναν... υγιεινό περίπατο στον τρίτο όμιλο. Απομένουν τρεις ακόμα θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας.

Αυτές τις διεκδικούν έξι ομάδες. Δύο από κάθε όμιλο. Στον πρώτο Απόλλων Καλαμαριάς και Δόξα Δράμας, στον δεύτερο Απόλλων Λάρισας και ΑΕ Καραϊσκάκης και στον τέταρτο Εργοτέλης και Ιωνικός. Τα πράγματα βέβαια, είναι πιο ξεκάθαρα στον πρώτο και στον δεύτερο όμιλο.

Αυτό γιατί, ο Απόλλων Καλαμαριάς και αυτός της Λάρισας θέλουν τρεις βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Football League. Μάλιστα, οι «Πόντιοι» μπορεί να μην χρειάζονται καν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική (έχουν ρεπό την επόμενη). Αυτό γιατί πιθανότατα θα πάρουν το παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας στα χαρτιά και θα τελειώσει εκεί η υπόθεση άνοδος.

Σε ό,τι αφορά τον τέταρτο όμιλο τώρα, όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική! Αυτό γιατί, ο Εργοτέλης που εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του Ιωνικού και τον προσπέρασε στην κορυφή, βρίσκεται στο +1 από την ομάδα της Νεάπολης. Έτσι, οι δύο διεκδικητές θα πάνε μέχρι τέλους μαζί, εκτός αν ο Ιωνικός στραβοπατήσει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό και ο Εργοτέλης κερδίσει τον Ερμή Ζωνιανών. Δύσκολο σενάριο...

1ος όμιλος

1. Απόλλων Καλαμαριάς 67*
2. Δόξα Δράμας 63

Τελευταίες αγωνιστικές

29η
Νάουσα – Δόξα Δράμας
Απόλλων Καλαμαριάς ΡΕΠΟ

30η
Απόλλων Καλαμαριάς – Αλμωπός Αριδαίας
Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας

*Εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι του Απόλλων Καλαμαριάς με την ΑΟ Καρδίας.

2ος όμιλος
1. Απόλλων Λάρισας 67
2. ΑΕ Καραϊσκάκης 63

Τελευταίες αγωνιστικές

29η
Απόλλων Λάρισας - Τηλυκράτης
Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Καραϊσκάκης

30η
Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας
ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

3ος όμιλος

1. Εργοτέλης 58
2. Ιωνικός 57

Τελευταίες αγωνιστικές

29η
Ερμής Ζωνιανών – Εργοτέλης
Ηλυσιακός – Ιωνικός

30η
Εργοτέλης – Θύελλα Ραφήνας
Ιωνικός – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα