Παπαϊωάννου: «Να σταματήσει το bullying στον Άρη»

Παπαϊωάννου: «Να σταματήσει το bullying στον Άρη»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Να σταματήσει το bullying στον Άρη»

bet365

Την αναγκαιότητα επανεκκίνησης του Άρη και την έναρξη δράσεων προς αυτήν την κατεύθυνση σημείωσε ο πρώην μέτοχος της ΚΑΕ Άρης και σταθερός υποστηρικτής των τμημάτων του ΑΣ, Ντίμης Παπαϊωάννου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «Libero 107,4», δήλωσε εαυτό διαθέσιμο για την έναρξη επαφών με απώτερο σκοπό την εύρεση βιώσιμων λύσεων για τον σύλλογο ενώ επιτέθηκε και στον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βαγγέλη Γραμμένο, για την σιωπή του παρά τα όσα συμβαίνουν εις βάρος του Άρη στη Football League.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Σχετικά με την κατάσταση στην ομάδα ποδοσφαίρου, σημείωσε: «Ξεκινήσαμε με άλλες προοπτικές τη χρονιά και εξελίχθηκε διαφορετικά. Βιώνουμε καθημερινά την αδικία και φτάσαμε στο σημείο να εξαρτόμαστε από άλλους για την άνοδο. Βέβαια δώσαμε και εμείς πολλά δικαιώματα για αυτό. Η σεζόν ξεκίνησε με όλες τς καλές προοπτικές για την άνοδο. Με ένα απίστευτο ρόστερ. Δεν είχε τη βοήθεια που χρειαζόταν όμως, όταν η απόδοση του δεν ήταν καλή. Όπως δηλαδή γίνεται με τις δύο πρώτες ομάδες και τις κραυγαλέες αποφάσεις των διαιτητών που γελάει όλη η Ελλάδα. Το ρόστερ δεν θέλει μόνο ονόματα αλλά και άλλα πράγματα. Είναι δύσκολη η Β’ Εθνική. Δεν φτάνει η φανέλα ή τα ονόματα. Χρειάζεται ένα σύνολο πραγμάτων και παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία. Πιστεύω ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε», είπε και συμπλήρωσε:

«Θέλω να σταθώ στο bullying που δέχεται ο κόσμος του Άρη. Είτε από τους καινούργιους εξυγιαντές, όπως τους λένε, του ποδοσφαίρου, που κόπτονται για το καλό του με πρώτο και καλύτερο τον κ. Γραμμένο. Βλέπει και ανέχεται αυτή την κατάσταση. Τα όργια εις βάρος του Άρη, το τρένο της Λαμίας, του Απόλλωνα και τις ευνοϊκές διαιτησίες. Τελικά όμως άλλες εντολές παίρνει ο κ. Γραμμένος. Να πάμε στα κυβερνητικά στελέχη που δεν κρατούν τα προσχήματα πλέον; Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός οικονομικών και τα αστειάκια για το πλεόνασμα. Ο κ. Ζουράρις με τις αμπελοφιλοσοφίες του. Να μας πουν γιατί δεν εκδικάζεται η υπόθεση της Λαμίας. Λένε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν, το κάνουν όμως σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν σέβονται τον λαό του Άρη. Έχουν παρασυρθεί από την έπαρση και ξεχνούν ότι η μισή πόλη είναι Άρης. Όταν πάνε στα σπίτια τους, θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους ομάδα. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι περήφανος και περπατάει με ψηλά το κεφάλι και δεν ξεχνάει. Άλλοι δεν περπατούν με ψηλά το κεφάλι. Θα τους αφήσουμε έτσι ή επιτέλους θα δείξουμε τη δυναμική του Άρη;».

Για το ενδεχόμενο δικής του εμπλοκής στα κοινά του συλλόγου, απάντησε: «Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ. Τα μεγέθη έχουν ξεφύγει. Τον Άρη πρέπει να τον διοικούν μεγαλοπαράγοντες με πολύ μεγάλη οικονομική ευχέρεια. Εμείς είμαστε κοντά, αλλά μέχρι εκεί».

Για την κατάσταση στον σύλλογο: «Εμείς έχουμε διαλυθεί. Δεν ακουγόμαστε πουθενά. Δώσαμε και εμείς δικαίωμα. Ήρθε η ώρα πλέον να κάνουμε κάτι. Και ας μπω και εγώ μπροστά σε μία επιτροπή. Ερασιτέχνης και επιφανείς παράγοντες. Πρέπει να σταματήσει όμως το bullying στον Άρη. Όλοι μαζί. Ας σταματήσουμε να μαλώνουμε και να δείξουμε τη δύναμη μας. Όσο αργούμε, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα».

Για το τμήμα μπάσκετ: «Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Ανέβασε το μπάτζετ, αλλά ήταν μια χρονιά με πολλές ατυχίες. Ο κ. Πρίφτης αναγκάστηκε να αλλάξει αρκετούς παίκτες και χάθηκε η χημεία. Φυσικά στο τέλος και στα πλέι οφ δείξαμε ότι έστω κι έτσι περάσαμε στα ημιτελικά και πάμε για παραπάνω. Ας καταλάβουμε ότι δεν γίνεται μία ομάδα από τη μία μέρα στην άλλη. Και η οικογένεια Λάσκαρη το γνωρίζει καλά. Αν κάθε χρόνο μπαίνει ένα λιθαράκι, κάποια στιγμή θα μπορέσει να σπάσει ακόμα και τη δυάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα