Γρανάδα - Ρεάλ 0-4

Gazzetta team
Γρανάδα - Ρεάλ 0-4

bet365

Ο Ζιντάν έκανε το καθιερωμένο rotation, αλλά οι... ρεζέρβες της Ρεάλ δεν είχαν πρόβλημα να διασύρουν (4-0) εκτός έδρας την υποβιβασμένη Γρανάδα. Χάμες και Μοράτα οι σκόρερ.

Τι και αν οι Νάβας, Κριστιάνο έμειναν εκτός αποστολής, τι και αν ο Ζιντάν είχε μόλις δυο βασικούς στο ματς, η Ρεάλ διέλυσε 4-0 στο Estadio Nuevo Los Cármenes την υποβιβασμένη Γρανάδα κι έπιασε τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή (με ματς λιγότερο η Βασίλισσα). Εξαιρετικό ματς από Χάμες, Μοράτα, πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματα των Μαδριλένων. Το απίθανο ρόστερ της Βασίλισσας δικαίωσε τον Γάλλο τεχνικό που δε φοβάται να... ρισκάρει. Οσο για τη Γρανάδα, με τον Ανταμς στον πάγκο της έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, μόλις ένα τέρμα ενεργητικό, αλλά και 13 παθητικό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε μπορούσε να φανταστεί ούτε ο Ζιντάν, αφού στο πρώτο τέταρτο η ομάδα του είχε σκοράρει ήδη δυο φορές. Μόλις στο 3ο λεπτό η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ωραία πάσα του Μοράτα στον Βάθκεθ, ιδανική ασίστ του τελευταίου στον Χάμες και ο Κολομβιανός με προβολή πέτυχε το 1-0. Στο 11ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ωραία σέντρα του Κοεντράο, ανύπαρκτο το αμυντικό δίδυμο της γηπεδούχου και ο Κολομβιανός με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Ηταν το 23ο γκολ στο οποίο συμμετέχει φέτος, έχοντας 11 τέρματα και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ανταμς προσπάθησε με την είσοδο του Αγκμπο να μειώσει τα κενά στον αξονα, αλλά δεν κατάφερε και πολλά! Στο 30ο λεπτό ήρθε και το τρίτο τέρμα, αφού από ασίστ του Ντανίλο ο Μοράτα πέτυχε το 3-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το τέταρτο γκολ! Αψογη αντεπίθεση, ο Ασένσιο εφερε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, μοίρασε ιδανικά και ο Μοράτα σημείωσε ένα εξαιρετικό τέρμα! Η Ρεάλ βρέθηκε κοντά και σε ένα πέμπτο γκολ πριν το α' 45λεπτο, αλλά η σουτάρα του Βάθκεθ τράνταξε το δοκάρι του Οτσόα! Η Βασίλισσα κυνήγησε ακόμα ένα γκολ στο β΄ μέρος, ωστόσο δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Το σουτ του Χάμες στο 59΄κατέληξε άουτ, ενώ στο 62΄ο Ντανίλο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Μπενζεμά είχε πάρει τη θέση του Ασένσιο, αλλά στο 83' δε χρίστηκε σκόρερ!

Ρεάλ: Κασίγια, Κοεντράο, Ντανίλο, Ράμος, Νάτσο, Κόβατσιτς, Καζεμίρο (69' Ισκο), Βάθκεθ (77' Βάθκεθ), Χάμες, Ασένσιο (59' Μπενζεμά), Μοράτα

 

LA LIGA Τελευταία Νέα