Προχωράει ο σχεδιασμός στον ΠΑΣ

Προχωράει ο σχεδιασμός στον ΠΑΣ

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σηκώσει μανίκια κι έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά που συμπεριλαμβάνει και τον Γιάνννη Πετράκη. Απαντάει την Δευτέρα ο Ακόστα.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται στα Γιάννενα όπου έχει ξεκινήσει τις επαφές για την δημιουργία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν. Στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά υπάρχει μέσα και το όνομα του Γιάννη Πετράκη αφού στον ΠΑΣ δεν έχει γίνεται κουβέντα για νέο προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό υπάρχει ταύτιση απόψεων ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ώρα 20:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει πρόταση στον Νόελ Ακόστα με τον 33χρονο Ισπανό να απαντάει στην πρόταση της ομάδας την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα