«Θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες»

«Θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες»

bet365

«Ο Γκάρι Ροντρίγκες θέλει να φύγει από την Γαλατασαράι και να γυρίσει στον ΠΑΟΚ», τονίζει στο gazzetta.gr ο Τούρκος δημοσιογράφος, Οζγκιούρ Σάντσαρ.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού σταθμού Radyospor και της ιστοσελίδας Ajansspor αποκάλυψε πως πρόθεση του 26χρονου εξτρέμ είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όταν απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν χρησιμοποιείται στο αρχικό σχήμα των «λιονταριών».

Τέσσερις μήνες μετά την αποχώρηση του από την Θεσσαλονίκη, ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην ενδεκάδα της Τσιμ-Μπομ με συνέπεια να κάνει ήδη σκέψεις για επιστροφή στην Τούμπα.

Η περίπτωση του ωστόσο μόνο εύκολη δεν θεωρείται από την στιγμή που στον ΠΑΟΚ περιμένουν την καταβολή των δόσεων που έχουν συμφωνηθεί με την διοίκηση της Γαλατασαράι.

«Πράγματι ο Γκάρι Ροντρίγκες θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Η σκέψη του αυτή δεν σχετίζεται τόσο με το οικονομικό κομμάτι αφού οι απολαβές του είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με όσα εισέπραττε στον ΠΑΟΚ, αλλά στο γεγονός πως δεν αγωνίζεται στην ενδεκάδα. Είναι όμως ένα αρκετά πολύπλοκο ζήτημα», σχολίασε ο Οζγκιούρ Σάντσαρ στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα