«Λυμπε» και Ουζουνίδης η μόνη ελπίδα, αλλά μόνο με ΘΩΡΑΚΙΣΗ

«Λυμπε» και Ουζουνίδης η μόνη ελπίδα, αλλά μόνο με ΘΩΡΑΚΙΣΗ

«Λυμπε» και Ουζουνίδης η μόνη ελπίδα, αλλά μόνο με ΘΩΡΑΚΙΣΗ

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης κάνει τον απολογισμό μίας καταστροφικής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, καταγράφει την μεγάλη απογοήτευση του κόσμου, που ελπίζει μόνο στην παρουσία των Λυμπερόπουλου-Ουζουνίδη για το αύριο, αλλά μόνο αν θωρακιστούν αγωνιστικά και εξαγωνιστικά από την διοίκηση, που έχει την κύρια ευθύνη για την φετινή αποτυχία.

Δεν περιμένω να τελειώσουν τα play off προκειμένου να κάνω τον απολογισμό της φετινής χρονιάς. Είτε έρθει πρώτος ο Παναθηναϊκός, είτε τελευταίος δεν θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερα στο γενικό συμπέρασμα, ότι η φετινή χρονιά ήταν καταστροφική. Πλήρως αποτυχημένη , αν και ξεκίνησε με προσδοκίες και με το μεγαλύτερο μπάτζετ από τότε που ανέλαβε ο Αλαφούζος. Το προηγούμενο καλοκαίρι έγινε υπέρβαση στο μπάτζετ , με στόχο η ομάδα αυτό να το εισπράξει στον αγωνιστικό χώρο. Η πορεία έδειξε, ότι αυτό δεν έγινε. Ο Στραματσόνι και η παρουσία του στον πάγκο είχε πολύ άσχημες συνέπειες για την ομάδα και ο Αλαφούζος τώρα βλέπει , ότι πέταξε 15 εκ. ευρώ τη φετινή περίοδο και αντί να "εισπράξει" κάτι, βλέπει την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι έντονη και ο ίδιος να έχει την κύρια ευθύνη για τη φετινή αποτυχία.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Αυτή η χρονιά στο μεγαλύτερο μέρος της πήγε πίσω τον Παναθηναϊκό. Οικονομικά τον έβαλε και άλλο μέσα , αγωνιστικά η ομάδα μπήκε μεν στους ομίλους του Europa League, αλλά και πάλι δεν έκανε νίκη, στο πρωτάθλημα έμεινε πολύ πίσω από νωρίς και στο κύπελλο έφαγε την «πιστολιά» της δεκαετίας και έμεινε έξω από τον τελικό. Αυτό το τελευταίο, ήρθε να δέσει σε όλα τα προηγούμενα και να ξενερώσει τελείως τον κόσμο, που είχε αρχίσει να πιστεύει, ότι κάτι μπορεί να γίνει στο κύπελλο. Και επίσης να βλέπει, ότι εξωαγωνιστικά δεν υπάρχει προοπτική να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, από την στιγμή που είναι θέση της διοίκησης ότι κάνει να το κάνει με νόμιμο τρόπο . Στην Ελλάδα αυτό δεν πιάνει, οπότε……

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή . Η αγωνιστική του παρουσία στα play off μικρή σημασία θα παίξει σχετικά με τις αποφάσεις, που θα ληφθούν για τη νέα περίοδο και το μέλλον του συλλόγου. Αυτή την στιγμή το μοναδικό πράγμα, που δίνει μία ελπίδα στον κόσμο της ομάδας είναι η παρουσία του Λυμπερόπουλου και του Ουζουνίδη. Η ομάδα με τον Μαρίνο στον πάγκο βελτιώθηκε αν και ήταν σε αποσύνθεση και μπορεί να βελτιωθεί και άλλο. Για να μπορέσουν και οι δύο να προσφέρουν αυτά, που μπορούν πρέπει να θωρακιστούν από την διοίκηση και με το μπάτζετ για τις μεταγραφές, αλλά και με την εξωαγωνιστική προστασία της ομάδας. Αν δεν γίνει το ένα από τα δύο, η αν δεν γίνουν και τα δύο πολύ απλά και ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης κάποια στιγμή θα «καούν» και θα αποχωρήσουν…

*Ο νεαρός Στάικος είναι εδώ και χρόνια μαζί με τον Χατζηγιοβάνη τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας. Αν ο Στάικος δεν έχει άλλα προβλήματα υγείας και βελτιώσει την αμυντική του προσφορά στην ομάδα, μπορεί τη νέα χρονιά να δώσει λύσεις στον άξονα. Οσο για τον Χατζηγιοβάνη, έχει σπουδαία αγωνιστικά στοιχεία, αλλά πρέπει να βάλει το κεφάλι κάτω να συνεχίσει να δουλεύει και αν το κάνει αυτό μπορεί και αυτός τη νέα περίοδο να βοηθήσει πολύ.

*Το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε ο Μπέργκ σε ένα θεωρητικά αδιάφορο παιχνίδι όπως αυτό με την Λάρισα δείχνει την αλλαγή νοοτροπίας, που επιχειρείται τους τελευταίους μήνες στην ομάδα. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό ΠΟΤΕ δεν πρέπει να είσαι αδιάφορος και πρέπει να τα δίνεις όλα. Και αυτό το πάθος στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει διπλή σημασία , διότι έγινε λίγες ημέρες μετά την «πιστολιά» στην Τούμπα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, που προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.