Βιγιαρεάλ - Χιχόν 3-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Χιχόν 3-1

bet365

Η Βιγιαρεάλ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο μέρος, κέρδισε με 3-1 την Χιχόν και παραμένει στην πέμπτη θέση. Μόνο με θαύμα θα σωθεί η Σπόρτινγκ.

Η Χιχόν κατάφερε να σταθεί καλά στο πρώτο μέρος, όμως από τη στιγμή που δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν καταδικασμένη. Η Βιγιαρεάλ έφτασε πρώτη στο γκολ και στη συνέχεια κυριάρχησε, φτάνοντας στη νίκη με 3-1, για να μείνει στην πέμπτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θα σωθούν μόνο με θαύμα και πρέπει να ετοιμάζονται για τη δεύτερη κατηγορία.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Σοριάνο έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 19’, ενώ ακολούθησαν δύο δοκάρια για την Χιχόν. Στο 24’ ο Μόι Γκόμεθ είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τόρες στο 32’! Η Χιχόν δεν άργησε να τιμωρηθεί για τις ευκαιρίες της, με τον Σολδάδο να κάνει το 1-0 στο 33’ και τον Μπακάμπου να τελειώνει τα πάντα με το ξεκίνημα της επανάληψης, κάνοντας το 2-0 στο 47’. Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ βρήκε ξανά δίχτυα στο 59’, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ντάγκλας στο 73’ για το τελικό 3-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα