O βιασμός, ο νέος χαλίφης, τα καλάσνικοφ και τα νεροπίστολα!

O βιασμός, ο νέος χαλίφης, τα καλάσνικοφ και τα νεροπίστολα!

O βιασμός, ο νέος χαλίφης, τα καλάσνικοφ και τα νεροπίστολα!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον βιασμό που έζησε στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και παραπέμπει στα χρόνια της κόκκινης παράγκας, τον νέο χαλίφη στην θέση του χαλίφη και τον Παναθηναϊκό, που με τα νεροπίστολα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα καλάσνικοφ!

Aυτό, που βιώσαμε απόψε στην Τούμπα λέγεται βιασμός! Και χειρουργείο χωρίς αναισθητικό! Κύζας και διαιτησία βγαλμένη από τα χρόνια της κόκκινης παράγκας. Και νέος χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Το μήνυμα το είχαμε πάρει καιρό τώρα. Απλά σήμερα επιβεβαιώθηκε. Ένα γκολ-δώρο του Κύζα στον ΠΑΟΚ στο 1-0 με φάουλ, που δεν έγινε από τον Μολέδο, δύο πέναλτι στον Μπέργκ(19 κλωτσιά του Βαρέλα) και στον Κλωναρίδη(28 από τον Κρέσπο), χαρισμένες κόκκινες σε Μάτος, Βαρέλα ήταν μερικά από τα όργια.

Αν πιάσω μία-μία τις φάσεις δεν δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο. Και θα πει κανείς. Μα τέσσερα έφαγες και μιλάς για την διαιτησία; Τα τέσσερα τα έφαγε ο Παναθηναϊκός, όταν αποβλήθηκε στο 72 με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χουλτ. Μέχρι τότε το σκορ ήταν 2-0 και ο Παναθηναϊκός με ένα γκολ έπαιρνε την πρόκριση. Είχε πολλές ευκαιρίες να το βάλει στο πρώτο ημίχρονο και δεν το έβαλε. Αγωνιστικά εκεί ήταν το μοναδικό λάθος της ομάδας. Ευκαιρίες έκανε το γκολ δεν μπήκε. Αλλά άλλη αγωνιστική ανάλυση με αυτό το όργιο διαιτησίας, που παραπέμπει στα χρόνια της κόκκινης παράγκας δεν μπορεί να γίνει.

Μας …..σκίσανε κανονικά και είδαμε μετά στην τηλεόραση τον νέο χαλίφη Σαββίδη να κάνει δηλώσεις για κάθαρση. Εννοεί κάθαρση σαν και αυτή, που ζήσαμε απόψε….

Και τι κάνει για όλα αυτά ο Παναθηναϊκός ; Τίποτα. Η ότι κάνει είναι πολύ λίγο ,ελάχιστο για να αντιμετωπίσει τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη. Η αλήθεια είναι αυτή . Εμείς έχουμε νεροπίστολα και αυτοί έχουν τα καλάσνικοφ. Για να τους αντιμετωπίσεις πρέπει στο γήπεδο να έχεις τρεις φορές καλύτερη ομάδα από αυτούς, που δεν είναι δυνατόν να συμβεί λόγω και της διαφοράς στο μπάτζετ.

Με αυτά και αυτά θεωρώ δεδομένο, ότι από την στιγμή που η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να προστατέψει την ομάδα (10 ημέρες τώρα όλοι ξέρουμε , ότι ο Κύζας θα παίξει 90-10 και έγινε) είναι δεδομένο, ότι θα καούν και ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης. Οι δυό τους δείχνουν , ότι μπορούν να φτιάξουν μία ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα αξιοκρατικό πρωτάθλημα. Την δυνατότητα να φτιάξουν ομάδα, που να κερδίζει και το νέο σύστημα, που παίρνει την θέση του παλιού δεν την έχουν. Για αυτό και θα καούν…. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα , όπως και ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει άλλο.

*Ο Ουζουνίδης έκανε αυτό, που έπρεπε στις δηλώσεις του μετά το ματς. Προπονητής είναι , δουλειά του δεν είναι να σχολιάζει την διαιτησία, αλλά την ομάδα του και τα λάθη που έκανε. Η μπηχτή του ήταν φανερή , όμως. Όπως είπε οι άλλοι είναι πολύ πιο ισχυροί από εμάς εκτός αγωνιστικού χώρου, άρα εμείς πρέπει να δυναμώσουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Φθάνει; Δεν το νομίζω. Μόλις χθες πήραμε μία πρώτη γεύση από τη νέα εποχή….

*Η χρονιά τελείωσε είναι η πλέον αποτυχημένη χρονιά της τελευταίας τριετίας και ουδείς ασχολείται με τα play off.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.