Αζάρ: «Θέλω την Χρυσή Μπάλα με την Ρεάλ Μαδρίτης»

Αζάρ: «Θέλω την Χρυσή Μπάλα με την Ρεάλ Μαδρίτης»

bet365

Βελγικό περιοδικό υποστηρίζει ότι ο Εντέν Αζάρ έχει ως στόχο να κατακτήσει την κορυφή στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, φορώντας την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Παρί θέλει να ρίξει τους τίτλους τέλους.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Μπεργκ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Το σχέδιό μου είναι να κατακτήσω τον τίτλο με την Τσέλσι και να ψηφιστώ ο καλύτερος παίκτης της Premier League, μετά αυτό που θέλω είναι να υπογράψω στην Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίσω την Χρυσή Μπάλα. Ύστερα θέλω να ολοκκληρώσω την καριέρα μου στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Αυτά είναι τα λόγια που υποστηρίζει το βελγικό περιοδικό «Sport/Voetbalmagazine» ότι είπε ο Εντέν Αζάρ σε έναν φίλο του.

Κι αν ισχύουν τα παραπάνω, φαίνεται ότι ο άσος των «μπλε» τα έχει όλα τακτοποιημένα στο μυαλό του για το πως θα βάζει την καριέρα του όλο και πιο ψηλά μέχρι να ανέβει στην κορυφή του κόσμου, ρίχοντας απ' αυτήν Μέσι και Ρονάλντο που τα τελευταία χρόνια εναλάσονται ως προς τον νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα