Άρης - Αγροτικός Αστέρας 2-0

Νίκος Μαρούδας
Άρης - Αγροτικός Αστέρας 2-0

bet365

Υπόθεση έξι λεπτών ήταν για τον Άρη η αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Τα «κολλητά» γκολ των Τάτου-Ίλιτς διαμόρφωσαν το ξεκούραστο 2-0 κι έφεραν τους «κίτρινους» ξανά στο -6 από την Λαμία.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Εύκολο απόγευμα για τον Άρη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να επικρατήσει της ομάδας του Ευόσμου από το πρώτο κι όλας ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς να απειλούν ουσιαστικά όμως την εστία του Γιακουμή. Αυτό έγινε πρώτη φορά στο 24' και είχαμε το 1-0. Μακρινό σουτ του Τάτου και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ του Αγροτικού. Ο Άρης, κλείδωσε τη νίκη έξι λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 30' μετά από σέντρα του Τζανακάκη ο Ίλιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0 και ουσιαστικά... τελείωσε από πολύ νωρίς το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Άρη να... σβήνει τις μηχανές και να κρατά εύκολα αυτό το 2-0 του πρώτου μέρους. Άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήθελαν να προσφέρουν θέαμα, αλλά μόνο να πάρουν το τρίποντο της νίκης το οποίο και τους κρατά στο -6 από την δεύτερη Λαμία.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Ρόβας, Πίτου, Τάτος, Ντούνης (72' Μιλούνοβιτς), Παυλίδης (80' Ντόγος), Ίλιτς (67' Καπνίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Βουτσιάς (Τάι), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκοτοβός, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (69' Θεοδωρίδης), Γκέκας, Πάτο, Φελίπε, Μέρντοβιτς (46' Χατζής).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα