Μαδρίτη ενωμένη ή μήπως...

Κώστας Ζάλιαρης
Μαδρίτη ενωμένη ή μήπως...

bet365

Ρεάλ και Ατλέτικο έχουν το πάνω χέρι απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Λέστερ αντίστοιχα, όμως, διόλου σίγουρο είναι πως η Μαδρίτη θα συνεχίσει... ενωμένη και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μ. – Μπάγερν Μ. με επιστροφή, αν ο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ (21+).

Οι σημερινές ρεβάνς της φάσης των «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, λαμβάνουν χώρα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και το «King Power Stadium».

Στην ισπανική πρωτεύουσα, θα σημειωθεί το δεύτερο μέρος της μάχης του δασκάλου με τον μαθητή του, ανάμεσα στον Αντσελότι και τον Ζινεντίν Ζιντάν (21:45, Cosmote Sport 2 HD), με τον Γάλλο να έχει φύγει νικητή από το Μόναχο πριν από μια εβδομάδα, έπειτα από τα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο ημίχρονο της πρώτης αναμέτρησης με τους Βαυαρούς, για το 2-1 της Ρεάλ. Το αποτέλεσμα, από τη στιγμή που πρόκειται και για εκτός έδρας παιχνίδι, δίνει τρομερό αβαντάζ στη «βασίλισσα», όμως, οι Γερμανοί έχουν ταξιδέψει με περίσσια αισιοδοξία στην ιβηρική χερσόνησο, με την ελπίδα πως και με τον Λεβαντόφσκι πλέον διαθέσιμο, θα χτυπήσουν το παιχνίδι όσο περισσότερο δύναται.

Χωρίς Μπέιλ θα παραταχθεί η Ρεάλ στον επαναληπτικό, αμφίβολοι για τη Μπάγερν οι Μπόατενγκ και Χούμελς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Κροος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Αλόνσο, Μπερνάτ, Βιδάλ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Μίλερ

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λέστερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μια κατάσταση αρκετά πιο αμφίρροπη... Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, με τις «αλεπούδες» να μένουν ακίνδυνες, όμως, θα είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες στο αποψινό τους παιχνίδι στο «King Power Stadium» (21:45, Cosmote Sport 1 HD). Οι Πρωταθλητές Αγγλίας στηρίζονται στην έδρα τους και την ατμόσφαιρα που είναι ικανοί να δημιουργήσουν οι οπαδοί τους, όπως το έπραξαν και στην προηγούμενη φάση απέναντι στη Σεβίλλη, για να υπάρξει ακόμα μια ανατροπή σε σκορ πρώτου αγώνα, όπως έγινε και με τους Ανδαλουσιανούς. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ουδέποτε έκρυψε την ανησυχία του για την κόντρα με τη Λέστερ, από τη στιγμή, μάλιστα, που έγινε η κλήρωση για τα προημιτελικά και σίγουρα έχει στο νου του πως εντός έδρας, η αποψινή αντίπαλος της ομάδας του έχει το απόλυτο στα φετινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τιμωρημένος είναι ο Χουτ, αμφίβολος, αλλά με τις πιθανότητες υπέρ του, ο Γουές Μόργκαν που έχει προπονηθεί καλά τις τελευταίες μέρες. Την τρίτη της παρουσία στα ημιτελικά στα τελευταία τέσσερα χρόνια ψάχνει η Ατλέτικο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Μπεναλουάν, Φουχς, Μαχρέζ, Εντιντί, Ντρινκγουότερ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι, Βάρντι

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Καράσκο, Σαούλ, Γκάμπι, Κόκε, Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα