Φεύγει από την Τσέλσι ο Τέρι! (pic)

Φεύγει από την Τσέλσι ο Τέρι! (pic)

Gazzetta team
Φεύγει από την Τσέλσι ο Τέρι! (pic)

bet365

Η Τσέλσι ανακοίνωσε ότι ο Τζον Τέρι θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν έπειτα από 22 χρόνια στον σύλλογο.

Είναι οριστικό: ο Τζον Τέρι αφήνει την Τσέλσι έπειτα από 22 χρόνια στον σύλλογο. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ανακοινώσουν από κοινού το «αντίο», καθώς φαίνεται ότι ο Άγγλος αμυντικός θέλει να συνεχίσει για 1-2 χρόνια την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

«Έπειτα από 22 χρόνια υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω και πολλούς ανθρώπους να αποχαιρετίσω. Από τους προπονητές, τους συμπαίκτες μέχρι το τεχνικό επιτελείο και τους οπαδούς, που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά. Θα βρεθούν οι ευκαιρίες τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να μιλήσω για το μέλλον μου. Προς το παρόν, είμαι αφοσιωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν η δήλωση του Τέρι, που από το ντεμπούτο του το 1998 έχει παίξει 713, τις 578 ως αρχηγός, με τους Λονδρέζους, σκοράροντας 66 γκολ, έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές την Premier League, μία το Champions League, μία το Europa League, πέντε φορές το Κύπελλο και 3 φορές το Λιγκ Καπ.

Στη συνέχεια, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

@chelseafc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Terry (@johnterry.26) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα