Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα 3-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα 3-0

bet365

Να παραμείνει 3η και να ετοιμαστεί για τη ρεβάνς του Champions League, θέλει η Ατλέτικο κόντρα στην ουραγό Οσασούνα. Live με στατιστικά και γραφική απεικόνιση.

Ηταν δεδομένο ότι η Οσασούνα δεν θα αποτελούσε εμπόδιο για την Ατλέτικο. Το μόνο που άγχωνε τον Τσόλο, ήταν ότι άπαντες είχαν το μυαλό τους στη ρεβάνς με την Τσέλσι για τους «8» του Champions League. Τελικά μία χαρά τα πήγαν οι παίκτες του, που καθάρισαν 3-0 την ουραγό και ανέβηκαν στο +4 από την 4η Σεβίλλη.

Το ματς το σφράγισε ο Καράσκο με δύο δικά του. Το πρώτο ήρθε με ωραίο χαμηλό σουτ στη γωνία από το ημικύκλιο (30’) και το δεύτερο με το παρθενικό της καριέρας του με κεφαλιά (47’). Το άλλο παράξενο ήταν ότι σκόραρε ο Φιλίπε Λουίς με το δεξί (61’), βρίσκοντας δίχτυα για τρεις σερί αγωνιστικές για πρώτη φορά στην καριέρα του. Στο φινάλε το σκορ θα μπορούσε να μεγαλώσει, αλλά ο Σιρίγκου έκανε κάτι επικό, βγάζοντας τα δύο πέναλτι των Καράσκο, Τομάς σε διάστημα 1,5 λεπτού.

Και κάπως έτσι οι Ροχιμπλάνκος δείχνουν να εδραιώνονται για το απ’ ευθείας τρίτο εισιτήριο για το σεντόνι και να ταξιδεύουν πιο ήρεμοι στην Αγγλία για το μεγάλο ραντεβού της Τρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα