Ερασιτέχνης και Πολιτεία προχωράνε με σίγουρα βήματα για το Γουδή (vid)

Ερασιτέχνης και Πολιτεία προχωράνε με σίγουρα βήματα για το Γουδή (vid)

Gazzetta team
Ερασιτέχνης και Πολιτεία προχωράνε με σίγουρα βήματα για το Γουδή (vid)

bet365

Κοινός παρανομαστής των όσων δήλωσαν Γιώργος Βασιλειάδης και Δημήτρης Μπαλτάκος ήταν οτι κάθε βήμα για το Γουδή θα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μίλησαν για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν από εδώ και πέρα σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Γουδή.

Κοινός παρανομαστής των όσων δήλωσαν ο Δημήτρης Μπαλτάκος και ο Γιώργος Βασιλειάδης, ήταν πως τα βήματα που θα γίνουν θα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα που θα μπορούν να ακυρώσουν την προσπάθεια αυτή.

Λυών - Μπεσίκτας με επιστροφή, αν ο Λακαζέτ ανοίξει το σκορ (21+).

Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά είπαν, πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ, το οποίο δεν αφορά μόνο τους «πράσινους», αλλά το σύνολο της πόλης της Αθηνών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα