Ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Ηρακλής έγιναν ένα (vid)

Ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Ηρακλής έγιναν ένα (vid)

Gazzetta team
Ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Ηρακλής έγιναν ένα (vid)

bet365

Ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες του Ηρακλή πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι τη νίκη των τελευταίων, δείχνοντας την ενότητα που υπάρχει στο σύλλογο.

Οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού», εκτός του ότι δεν εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους στο γήπεδο, στηρίζουν ταυτόχρονα και την μπασκετική ομάδα. Συγκεκριμένα στο «Ιβανώφειο» βρέθηκαν ο προπονητής Σάββας Παντελίδης, ο βοηθός του Άκης Βάβαλης, καθώς και οι Δημήτρης Γροντής, Άνταμ Τζανετόπουλος, Χρήστος Δώνης, Βασίλης Αμαραντίδης, Δημήτρης Στάμου, Εμμάνουελ Περόνε και Αλέξανδρος Κούρος, παρακολουθώντας την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή να επικρατεί της ΑΕΛ.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, για να φωνάξουν όλοι μαζί το όνομα της ομάδας. Μία κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει την έμπρακτη στήριξη προς τους συναθλητές τους, για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα