Η «παγωμάρα» ευνοεί τη Μονακό

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η «παγωμάρα» ευνοεί τη Μονακό

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δηλώνει Ντόρτμουντ στο γενικότερο πλαίσιο της στήριξης της γερμανικής ομάδας, όμως αφουγκράζεται το κλίμα και... κοιτάζει προς Μονακό μεριά.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Τι κακό τους βρήκε εκεί στο Ντόρτμουντ τους ανθρώπους πριν από παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ... Δυστυχώς, πλέον, όταν ο άνθρωπος έχει «τυφλωθεί» τόσο πολύ από τα στοιχεία που θεωρεί συμφέροντα για εκείνον άνευ λόγου, δεν μπορείς να προβλέψεις τις κινήσεις του...

Οι Βεστφαλοί είναι ταρακουνημένοι από τα όσα συνέβησαν με την επίθεση στο πούλμαν τους και με τους Γερμανούς να δηλώνουν ότι η ατμόσφαιρα στο Signal Iduna Park θα είναι παγωμένη, σε αντίθεση με τη... φλόγα που βγάζει συνήθως, είναι ευκαιρία της Μονακό να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Στο 2,50 η διπλή ευκαιρία των Γάλλων στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ζαρντίμ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, όπως το φανέρωσε και απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, παίζει ποδόσφαιρο που κατά διαστήματα σε κάνει να το διασκεδάζεις και η απόδοσή της για πρόκριση στα ημιτελικά βρίσκεται στο 2,40!

Στο Μόναχο, η Μπάγερν περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης και η νίκη στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ την κάνει να... πατάει ξανά το γκάζι για να πάρει αυτό που θέλει από το πρώτο ματς με τη «βασίλισσα». Στο 1,70 η νίκη των Βαυαρών που είναι τρομερά ικανοί να βρουν τα κενά στα μετόπισθεν των «μερένγκες» και να τους χτυπήσουν, ενώ, η νίκη της Μπάγερν και στα δύο ημίχρονα, με δεδομένο πως εντός έδρας έχει σκοράρει 39 φορές στα τελευταία 10 ματς (!), πληρώνει σε απόδοση 2,50.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα