Δίψα για αποδείξεις και απαντήσεις!

Δίψα για αποδείξεις και απαντήσεις!

Δίψα για αποδείξεις και απαντήσεις!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι παιχνίδι αποδείξεων και απαντήσεων για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς με μία νίκη θα πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό και θα ζεστάνουν τον κόσμο τους και πάλι μετά το βαρύ 3-0 της Τούμπας.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ (21+).

Αυτό το παιχνίδι είναι παιχνίδι αποδείξεων. Παιχνίδι, που πιστοποιεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον μοναδικό τίτλο, που έχει απομείνει. Το κύπελλο. Η Λεωφόρος θα διψάει, για να δει την ομάδα να κερδίζει τον ΠΑΟΚ και να ….σβήνει το βαρύ 3-0 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έρχεται για να παίξει ένα παιχνίδι υπομονής και να χτυπήσει στον χώρο με τους γρήγορους ακραίους, που έχει. Ο Παναθηναϊκός θα μπει με τον τρόπο, που μπήκε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Πρέσινγκ ψηλά, συντονισμένο πρέσινγκ προκειμένου να αναγκάσει τον αντίπαλο σε λάθη, να έχει την κατοχή και τις προϋποθέσεις να κάνει ένα γκολ γρήγορα, που θα βοηθήσει την ομάδα.

Επειδή μιλάμε για δύο παιχνίδια και όχι ένα χρειάζεται να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και να μην δεχθεί γκολ από τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Αν αυτό γίνει ακόμα και αν έρθει 0-0 το παιχνίδι , τότε η ομάδα θα έχει το προβάδισμα για τη συνέχεια, αφού αν βάλει ένα γκολ στη ρεβάνς η πρόκριση θα είναι πολύ κοντά. Ισως και το 0-0 να είναι καλύτερο και από το 2-1 για πολλούς.

Για μένα οποιαδήποτε νίκη σήμερα είναι σημαντική. Κερδίζεις τον ΠΑΟΚ και μετά πας στη ρεβάνς για τρία αποτελέσματα. Νίκη, ισοπαλία και ήττα με σκορ, που θα μπορεί να δίνει την πρόκριση. Αυτό που απαιτεί ο κόσμος σήμερα από την ομάδα είναι να την δει, όπως την είδε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δύο εμφανίσεις, που ζέσταναν τον κόσμο , ο οποίος πάγωσε από την εμφάνιση και το 3-0 από τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι η ώρα η ομάδα και πάλι να "φτιάξει" τον κόσμο. Με μία νίκη καθαρή και πειστική εμφάνιση ο κόσμος και πάλι θα ζεσταθεί και η ομάδα θα κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Αν θα γίνει αυτό η όχι θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.

Αν η ομάδα παίξει όπως έπαιξε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα δώσει τις απαντήσεις στο γήπεδο σε αυτούς που από την Κυριακή το βράδυ έχουν απαξιώσει μία ομάδα, που τους τελευταίους μήνες έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και έχει κερδίσει ντέρμπι στην σειρά. Και δεν εννοώ φυσικά τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά τους αντιπάλους και κυρίως τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της ομάδας , λοιπόν, θέλει σήμερα απάντηση στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.