Ζιντάν: «Δε φοβάμαι τίποτα...»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δε φοβάμαι τίποτα...»

bet365

Ο Ζιντάν έχει αφήσει στο παρελθόν την τεσσάρα από τη Μπάγερν και τονίζει πως η δική του Ρεάλ είναι καλύτερη σε σχέση με αυτή του 2014!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν φοβάται τη Μπάγερν, εμπιστεύεται το BBC και δεν ανησυχεί ακόμα κι αν θα παίξει ο Λεβαντόφσκι. Ο κόουτς της Ρεάλ μίλησε

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Για το τι θα δούμε από τη Ρεάλ; «Αυτό που ξέρουμε να κάνουμε μέχρι τώρα καλά. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε. Το καθήκον μας είναι να δίνουμε τα πάντα μέσα στο παιχνίδι»

Για το γεγονός πως ξέρει καλά τον Αντσελότι: «Αυτός ξέρει καλά εμένα και γω αυτόν, αυτό όμως δε σημαίνει κάτι. Δεν είναι ούτε πλεονέκτημα, ούτε μειονέκτημα. Δεν θα παίξει ο Κάρλο, αλλά η Ρεάλ με τη Μπάγερν».

Για το τι έμαθε από τον Αντσελότι: «Πολλά πράγματα, αλλά δεν θα πω τι έμαθα. Ηταν όμως σπουδαία».

Για τον Λεβαντόφσκι: «Θα δούμε αν θα παίξει. Είμαστε προετοιμασμένοι και σκεφτόμαστε πως θα παίξει. Αν δεν παίξει... Ξέρουμε πως η Μπάγερν είναι μια πολύ δυνατή κι έχει σημαντικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Λέβα θα κάνει πολύ καλή δουλειά».

Για το αν η Ρεάλ είναι καλύτερη ή χειρότερη από αυτή του 2014: «Δε φοβάμαι τίποτα. Νομίζω πως είναι καλύτερη, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Βέβαια, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά...»

Για το BBC: «Το BBC το εκτιμούν πολύ εντός συνόρων και οι Ισπανοί ξέρουν πολύ ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως κάτι καλό το εκτιμούν κι εκτός...»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα