Βινίσιους: «100% μέλος της ΑΕΚ»

Βινίσιους: «100% μέλος της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Βινίσιους: «100% μέλος της ΑΕΚ»

bet365

Με σιγουριά δηλώνει πλέον ο Βινίσιους ότι βρίσκει τον καλό αγωνιστικό του εαυτό στην ΑΕΚ και αισθάνεται σημαντικό κομμάτι της ομάδας, όντας απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτή.

Aναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μπακ στο match programme του αγώνα της ΑΕΚ με την Κέρκυρα:

-Βίνι, είναι το πρώτο γκολ στην επαγγελματική σου καριέρα;

-«Όχι, το έχω ξανακάνει (γελάει)»…

-Στην Ευρώπη ή στη Βραζιλία στο ξεκίνημά σου;

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

-«Όχι, στην Ιταλία. Είχα σκοράρει με την Πάντοβα στην οποία είχα δοθεί δανεικός από τη Λάτσιο».

-To… έχεις, δηλαδή, το γκολ!

-«Μου αρέσει να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή σε θέση να τελειώνω τις φάσεις και θεωρώ ότι ένας φουλ μπακ πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το σημείο όταν η ομάδα του επιτίθεται. Μου αρέσει να σκοράρω και νομίζω ότι έχω καλά τελειώματα στις φάσεις».

-Πώς είναι σήμερα η μέρα σου μετά από αυτό το πρώτο σου γκολ;

-«Δεν είναι θέμα το δικό μου γκολ στο πρώτο μου ματς που έπαιξα βασικός. Το ζητούμενο είναι η ομάδα και το γεγονός ότι βοήθησα όσο μπορούσα ανοίγοντας και το σκορ για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, όχι το γκολ του Βινίσιους. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε σε ένα καθοριστικό παιχνίδι στο οποίο δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς».

-Μετά το ματς δήλωσες ότι χρωστάς κέρασμα στον Αραούχο για την πάσα, αλλά το γκολ έφυγες να το πανηγυρίσεις στην αγκαλιά του Βάργκας…

-«Ναι, οκ, χρωστάω το κέρασμα, η πάσα του Σέρχιο ήταν εξαιρετική και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά πριν από το ματς ο Ρόναλντ στην προσπάθειά του να με ενισχύσει ψυχολογικά ήρθε και μου είπε με σιγουριά ότι ''Βίνι, σήμερα θα βάλεις γκολ''. Και εγώ του είχα υποσχεθεί ότι θα το πανηγυρίσουμε μαζί. Για αυτό και όταν τον είδα όρθιο μπροστά από τον πάγκο, έτρεξα πάνω του και το αισθάνθηκα να μοιραστώ μαζί του τη χαρά για το γκολ».

-Γενικότερα αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι μέσα στα αποδυτήρια το κλίμα είναι θετικό και έχεις τη στήριξη των συμπαικτών σου.

-«Αυτό είναι βέβαιο. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Εκτός από μεγάλες προσωπικότητες η ομάδα διαθέτει και πολύ καλά παιδιά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Χωρίς αυτό το κλίμα στα αποδυτήρια, δεν πας πουθενά. Και στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι καταπληκτικά και σε αυτόν τον τομέα».

-Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα επιτυχημένο ντεμπούτο με γκολ που θα σε βοηθήσει πολύ και για τη συνέχεια;

-«Φυσικά και θα βοηθήσει, χωρίς βεβαίως να φτάνει ένα γκολ ή ένα καλό παιχνίδι. Αυτό που χρειάζομαι είναι να μπορέσω να βελτιώνομαι συνεχώς για να βοηθήσω την ομάδα μου και παίρνοντας και περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή μου να καταφέρω να εξελιχθώ σε όλα τα επίπεδα και να έχω διάρκεια στην απόδοσή μου».

-Πώς εξελίσσεται μέχρι σήμερα η καριέρα σου στην ΑΕΚ και οι πρώτοι σου μήνες στη νέα σου ομάδα;

-«Κατά τον καλύτερο τρόπο! Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω στην Αθήνα, που βρίσκομαι στην Ελλάδα και πλέον μπορώ να πω ότι αισθάνομαι στην ομάδα λες και είμαι στο σπίτι μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω ότι πλέον νιώθω στο 100% ότι είμαι μέλος της ΑΕΚ, ότι ανήκω σε αυτή την πολύ ωραία οικογένεια και είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτό».

-Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια; Πιστεύεις μέσα σου ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει τελικά να εκπληρώσει τους στόχους της; Έχετε μπροστά σας το σημερινό ματς, την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αν καταφέρετε να αποκλείσετε τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς…

-«Θα είναι καλύτερα να τα δούμε όλα αυτά βήμα – βήμα, όχι όλα μαζί! Μπορούμε να τα καταφέρουμε αλλά μιλάμε για δύο διαφορετικούς στόχους. Το σωστό είναι να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και η αρχή είναι το σημερινό ματς με την Κέρκυρα. Είναι ένα ματς που πρέπει να το κερδίσουμε μετά τη σημαντική μας νίκη κόντρα στον Πλατανιά και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμα καθοριστικό παιχνίδι. Βεβαίως και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά όλα στην ώρα τους, ώστε να μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε την κατάκτηση των στόχων μας. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα