Τα γκολ που ξεχώρισαν στους «16» του Champions League! (pics & vids)

Gazzetta team
Τα γκολ που ξεχώρισαν στους «16» του Champions League! (pics & vids)

bet365

Το Champions League, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική γιορτή, έφτασε ήδη στη φάση των «8» με τρομερό θέαμα, απίστευτες γκολάρες και μεγάλες συγκινήσεις.

Η φάση των «16» του Champions League ολοκληρώθηκε, με τους φιλάθλους και τους τηλεθεατές να ετοιμάζονται ήδη για τις ματσάρες που θα μας προσφέρουν οι ομάδες που θα διασταυρωθούν στη φάση «8».

Στους 16 αγώνες που μας οδήγησαν στα προημιτελικά σημειώθηκαν συνολικά 62 γκολ, με μερικά από αυτά να μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων του πλανήτη.

Το ερώτημα όμως είναι ένα: Ποιο είναι το κορυφαίο γκολ των δεύτερων αναμετρήσεων στην φάση των «16» του Champions League;

Μια ψήφος των «Best Goals» της Nissan μπορεί να κάνει δικά σου ένα από τα 20 δώρα ή ακόμα και να σου δώσει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να βρεθείς στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ το Σάββατο στις 3 Ιουνίου 2017.

Ας δούμε λοιπόν τις πέντε υποψηφιότητες:

1. Μαρκ Όλμπράιτον (Λέστερ - Σεβίλλη)

Φέτος, μπορεί η Λέστερ να μην τα πηγαίνει καλά στην Premier League, αλλά στο Champions League γράφει της δική της ιστορία. Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρέθηκαν για πρώτη φορά στους «8» του Champions League χάρις στον Μαρκ Όλμπράιτον,που στην πιο κρίσιμη στιγμή σημάδεψε σωστά!

2. Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου)

Έχοντας δεχθεί 10 γκολ σε δύο παιχνίδια, η Άρσεναλ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αισθάνεται αδικημένη από τον αποκλεισμό της από την Μπάγερν Μονάχου. Το μοναδικό highlight των «Κανονιέρηδων» ήταν το υπέροχο γκολ του Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος κατάφερε με ένα εντυπωσιακό σουτ να στείλει την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Μανουέλ Νόιερ.

3. Ντάγκλας Κόστα (Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου)

Στον αντίποδα, η Μπάγερν Μονάχου θα μπορεί να καυχιέται πως απέκλεισε ξανά την Άρσεναλ και μάλιστα πραγματοποιώντας δύο ονειρικές εμφανίσεις. Μάλιστα, ο επιθετικός πλουραλισμός των Βαυαρών αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο γκολ του Ντάγκλας Κόστα, καθώς ο Βραζιλιάνος διέσχισε το μισό γήπεδο μέχρι να «εκτελέσει» τον Τσεχ.

4. Κριστιάν Πούλισιτς (Ντόρτμουντ - Μπενφίκα)

Μπορεί το ισχνό 1-0 του πρώτου ματς στη Λισαβόνα να έδινε ένα μικρό προβάδισμα στην Μπενφίκα, αλλά οι Πορτογάλοι μάλλον φάνηκαν ανέτοιμοι για το ραντεβού τους με τα... προημιτελικά. Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική, σκόραρε 4 φορές, πήρε μια άνετη πρόκριση και το γκολ του Πούλισιτς μπήκε άνετα στα καλύτερα της βραδιάς. Άλλωστε, πόσο εύκολο είναι να «τσιμπήσεις» την μπάλα μέσα σε τόσο μικρό χώρο και χρόνο;

5. Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα - Παρί)

Κάποιοι το είπαν «το ματς της χρονιάς». Κάποιοι άλλοι το είπαν «το ματς του αιώνα». Το μόνο σίγουρο είναι ότι είχαμε πολλά χρόνια να δούμε αγώνα που να μας συγκινήσει τόσο πολύ. Το ανεπανάληπτο 6-1 της Μπάρτσα επί της Παρί είχε φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ σκόραρε ένα καταπληκτικό φάουλ για να κάνει το 4-1 και να δώσει το σινιάλο για την ανατροπή!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα