Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 1-4

Γιώργος Καραμάνος
Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 1-4

bet365

Ο ηγέτης έλειπε, αλλά ο Λουίς Σουάρες με γκολ και ασίστ οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο πέρασμα (1-4) από την Γρανάδα και στο -2 από την κορυφή.

Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Δεν έλειπε μόνο ο τιμωρημένος ηγέτης. Εκτός του Λιονέλ Μέσι στην αποστολή αποστολής δεν ακολούθησε ο Πικέ, ενώ ο Ινιέστα βρέθηκε στον πάγκο, όπως και ο Ουμτιτί. Η προτελευταία Γρανάδα προσφερόταν για rotation ενόψει των μεγάλων ραντεβού που ακολουθούν, αλλά η συνέπεια ήταν να αγχωθεί ως ένα σημείο η Μπαρτσελόνα, για να φτάσει τελικά στο διπλό. Το 1-4 όμως την κράτησε στο -2 από την κορυφή (ματς λιγότερο η Ρεάλ) και στο κυνήγι του τίτλου.

Γι' αυτό φρόντισε κυρίως ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός matador έβαλε το πρώτο, μοίρασε το δεύτερο και έτσι έχει φέτος συμμετοχή σε 32 τέρματα (22 δικά του, 10 ασίστ). Αρχικά (25') είχε ένα εκπληκτικό οριζόντιο δοκάρι, όταν σταματημένος έκανε το... σβήσιμο τσιγάρου αλά Ροναλντίνιο (ΟΚ, δεν το έκανε και τόσο καλά). Στη συνέχεια είδε τον Οτσόα να τον σταματάει, όπως και τον Ματιέ, αλλά δεν συγχώρεσε στο 44', όταν την πέρασε με λόμπα πάνω από τον Μεξικανό πορτιέρο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet

Ωστόσο, ο Μπογκά βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας (50') και πλάσαρε στην απέναντι γωνία για την ισοφάριση. Ο Σουάρες όμως πέρασε κάθετη στον Αλκάθερ, που έβαλε το τρίτο του στα τέσσερα τελευταία ματς. Στο τέλος ανέλαβε πρωτοβουλίες ο Νεϊμάρ. Στο 83' έδωσε στον Ράκιτιτς, αλλά το πλασέ του Κροάτη χρεώνεται ως αυτογκόλ του Σονιέ. Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Ούτσε της Γρανάδα και στις καθυστερήσεις ο Βραζιλιάνος βρήκε και αυτός το γκολ, καθώς εξ επαφής έβαλε το 100ό του με τη φανέλα της Μπάρτσα.

* Πρόβλημα στον μηνίσκο για τον Ραφίνια. Την Δευτέρα θα γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του!

Γρανάδα (Λούκας Αλκαράθ): Οτσόα, Λομπάν, Σονιέ, Φουλκιέ, Σίλβα, Εκτορ, Ουακάσο, Ούτσε, Αμγκμπάν (46' Μπογκά), Περέιρα, Κράβετς (55' Αντριαν Ράμος)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ματιέ, Μασεράνο, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (87' Αλενιά), Αντρέ Γκόμες (67' Ινιέστα), Ραφίνια (17' Αλκάθερ), Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα