Καμία τιμωρία για τον διαιτητή του Μπαρτσελόνα – Παρί

Κώστας Ζάλιαρης
Καμία τιμωρία για τον διαιτητή του Μπαρτσελόνα – Παρί

bet365

Δια στόματος Τσεφέριν, ο διαιτητής της επικής αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, Ντενίζ Αϊτεκίν, δεν θα έρθει αντιμέτωπος με αρνητικές συνέπειες μετά τα λανθασμένα σφυρίγματα στο παιχνίδι του «Καμπ Νόου».

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, έκανε γνωστό ότι δεν θα υπάρξει ποινή στον ρέφερι του επαναληπτικού των «μπλαουγκράνα» με τους Παριζιάνους για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, παρά τα έντονα παράπονα των Γάλλων και τον φάκελο τον οποίο απέστειλαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία όπου και τόνιζαν τα καθοριστικά σφυρίγματα του Αϊτεκίν.

«Θα ήταν σαν να εκθέτουμε έναν ποδοσφαιριστή που αστόχησε σε πέναλτι. Όταν συμβαίνει κάτι κακό, το συζητάμε και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Δεν το τιμωρούμε. Δεν το θέτουμε στο περιθώριο» ήταν χαρακτηριστικά η αναφορά του προέδρου της UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα