Κωστένογλου: «Πιστεύω ακράδαντα στην άνοδο»

Κωστένογλου: «Πιστεύω ακράδαντα στην άνοδο»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη στη Μυτιλήνη και «φώναξε» ότι η ομάδα πρέπει να αγκαλιαστεί απ’ όλους.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι μετά τις διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του, στο πρώτο δεκάλεπτο. «Ξεκινήσαμε τον αγώνα και θα μπορούσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Ίλιτς να σκοράρουμε ή ακόμη και με τη δεύτερη φάση στο 10πτο. Αυτό δεν επιτεύχθηκε. Μετά η Καλλονή ισορρόπησε το παιχνίδι και το ημίχρονο έληξε 0-0», είπε και συμπλήρωσε:

«Κάναμε μια αναγκαστική αλλαγή με τον τραυματισμό του Μπαργκάν κι αυτό άλλαξε τα σχέδιά μας. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις, αλλά δεν κινδυνεύσουμε. Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά το πίστευαν και σε νεκρό χρόνο κατάφεραν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη η οποία μας δίνει αισιοδοξία και θάρρος για να προχωρήσουμε. Μπράβο για την προσπάθεια. Αντιλαμβάνεστε ότι το μονοπάτι γίνεται πιο δύσβατο και στενό όσο προχωράμε. Είναι μεγάλη νίκη γιατί για τα παιχνίδια που έχουν απομείνει κάθε νίκη είναι σημαντική για να μειώσουμε και να ελπίζουμε σε αυτό που όλοι πιστεύουμε».

Μετά το θαύμα του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα έχασε από την Λα Κορούνια... Θα επιστρέψει στις νίκες με τη Βαλένθια;

Ρωτήθηκε για τη γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας και απάντησε: «Είχαμε πει ότι θα ξαναδούμε Άρη που δεν θα ικανοποιεί. Είναι τόσο μικρή η περίοδος και ο ρυθμός των αγώνων αλλάζουν ανά εβδομάδα. Αυτό που πιστεύω μέσα μου είναι ότι ο Άρης θα είναι μέσα στη δυάδα. Το πιστεύω ακράδαντα, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Ελπίζω ότι θα αλλάξει η εικόνα, αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Τέτοιες νίκες δίνουν θάρρος και πίστη. Τα παιδιά είναι σε μεταβατικό στάδιο. Θέλει αγκάλιασμα από όλους. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια ανεξάρτητα αν το θέαμα δεν ικανοποιεί. Σκοπός είναι το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση σχετική με την κατάσταση του Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του αγώνα, σημείωσε: «Θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο, δεν ξέρω τη χρονική περίοδο που θα μείνει έξω αλλά δύσκολα θα παίξει στους επόμενους δύο αγώνες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα