Προσφυγή κατά της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

Προσφυγή κατά της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

Gazzetta team
Προσφυγή κατά της ΑΕΚ ο Κετσπάγια

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε στείλει εξώδικο στην ΑΕΚ, δεν έλαβε το ποσό που ζητούσε και έτσι έχει καταθέσει προσφυγή.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Τιμούρ Κετσπάγια ζητά από την ΑΕΚ να εισπράξει όλο το συμφωνηθέν ποσό μέχρι τον Ιούνιο του 2017, βάσει όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Στον εν λόγω όρο αναφέρεται: «Αν το συμβόλαιο λυθεί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ οποτεδήποτε και πριν την οριζόμενη λήξη αυτής, η αποζημίωση που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον προπονητή ανέρχεται στο σύνολο των μηνιαίων μισθών και δόσεων που απομένουν μέχρι τη συμβατική λήξη του συμβολαίου. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει την ως άνω αποζημίωση εντός δύο μηνών από τη λύση του συμβολαίου...».

Το ποσό που είχε συμφωνηθεί ανέρχεται στις 149.200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, με τον ίδιο να λαμβάνει 42.013,81μ ενώ του είχε παρακρατηθεί με τη συγκατάθεσή του το ποσό των 2.800 ευρώ για την αγορά διακείας. Οπότε, το ποσό που διεκδικεί είναι 104.386,19 ευρώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα