Πεντάρα Ευρώπης η Μπορντό

Gazzetta team
Πεντάρα Ευρώπης η Μπορντό

bet365

Μεγάλη εμφάνιση από την Μπορντό, που σκόρπισε με 5-1 την Μονπελιέ και συνεχίζει στο ευρωπαϊκό μονοπάτι. Τεράστια ανατροπή η Λοριάν, νίκη η Ανζέ.

Η Μπορντό διέλυσε την Μονπελιέ με 5-1 και έπιασε την Μαρσέιγ στην 5η θέση. Οι Γιρονδίνοι ήταν καταιγιστικοί και άνοιξαν το σκορ με υπέροχη προσπάθεια του Ρολάν στο 25’. Το εκρηκτικό διάστημά τους ολοκληρώθηκε στο 32’, όταν το σκορ ήταν ήδη 3-0! Στο 29’ έπειτα από παιδικά λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Σανκαρέ έκανε το 2-0, ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Βάντα με πέναλτι.

Οι μονπελιερέ μείωσαν σε 3-1 με το ξεκίνημα της επανάληψης με πέναλτι του Μπουντεμπούζ, όμως οι γηπεδούχοι δεν αστειεύονταν. Στο 76’ ο Ρολάν τελείωσε τα πάντα μια και καλή, κάνοντας το 4-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μάλκολμ έκαε το τελικό 5-1, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των Γιρονδίνων!

Μεγάλες νίκες για Λοριάν, Ανζέ
Η Λοριάν έκανε απίστευτη ανατροπή στο τέλος, επιβλήθηκε με 3-2 της Νανσί και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν για τους βακαλάους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, με τον Μαουσάσα να ανοίγει το σκορ στο 28’ και τον Ντιά με πέναλτι στο 42’ να δίνει σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν τα παράτησαν, μείωσαν με τον Μουκάντζο στο 66’ και με δύο γκολ στο τέλος έφτασαν στη μεγάλη νίκη. Αρχικά, ο Λοτόα έκανε το 2-2 στο 86’, ενώ στην τελευταία φάση ο Εμβουεμπά ολοκλήρωσε την αντεπίθεση, κάνοντας εύκολα το 2-3 έπειτα από ασίστ του Γουάρις!

Η Ανζέ δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς με γκολ των Μπάμπα (63’), Μανγκάνι (68’) και Ντιεντιού (83’) κέρδισε με 3-0 την Γκινγκάμπ, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Τέλος, η Τουλούζ κόλλησε στο 0-0 με την Ρεν, με τους βιολέ να παίζουν με 10 παίκτες από το 62’ (δεύτερη κίτρινη στον Μπλιν) και τους ρενέ να μην μπορούν να το εκμεταλλευτούν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα