Λέρωσες κάθισμα στο γήπεδο; Καθάρισε! (vid)

Λέρωσες κάθισμα στο γήπεδο; Καθάρισε! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λέρωσες κάθισμα στο γήπεδο; Καθάρισε! (vid)

bet365

Αυτό θα πει... παραδειγματική τιμωρία! Οπαδός της Τραμπζονσπόρ λέρωσε το κάθισμά του στο γήπεδο και η ομάδα τον έβαλε να καθαρίσει 10.000 καθίσματα, ώστε να δείξει πως η κάθε πράξη, έχει συνέπειες...

Έπειτα από αυτό, θα το ξανασκεφτεί οποιοσδήποτε να πατήσει ή να λερώσει το κάθισμά του στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας, ωστόσο, είναι κάτι που μπορεί ν' αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και να γίνει πολύ καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου στις εξέδρες.

Όταν η Τραμπζονσπόρ μετακόμισε πριν από έναν μήνα στο Medical Park Arena, έδωσε υπόσχεση να το προστατεύσει όσο καλύτερα μπορεί και κάπως έτσι ήλθε αυτή η τρομερά παραδειγματική τιμωρία προς έναν οπαδό της.

H Ρεάλ παίζει εκτός με την Αθλέτικ Κλουμπ που κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Θα πάρει το διπλό με over 2,5;

Αυτός, λέρωσε το κάθισμά του, η ομάδα το έμαθε μέσω social media, τον εντόπισε και τον ανάγκασε να καθαρίσει 10.000 καθίσματα, προκειμένου να μη διανοηθεί να τι ξανακάνει!

Μάλιστα, ο τουρκικός σύλλογος έγραψε στο twitter: «Δεν αστειευόμασταν όταν λέγαμε πως “είναι το νέο μας σπίτι”. Έρχεται κανείς στο σπίτι σας και σας λερώνει τον καναπέ; Θα υπάρχει άμεση τιμωρία κάθε φορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα