Όμπλακ: «Απλά... πεταγόμουν γρήγορα» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όμπλακ: «Απλά... πεταγόμουν γρήγορα» (vid)

bet365

Τυχερός, ικανός στα σημεία που έπρεπε και... ήρωας της βραδιάς. Ο Γιαν Όμπλακ δεν είχε να πει και πολλά για την τρομερή τριπλή επέμβασή του στο ματς της Ατλέτικο με τη Λεβερκούζεν, τονίζοντας πως απλά φρόντιζε να... πετάγεται γρήγορα προς τη μπάλα.

Ο πορτιέρο των «ροχιμπλάνκος» πραγματοποίησε τρομερή τριπλή απόκρουση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τετάρτης, στο δεύτερο παιχνίδι με τις «ασπιρίνες», κατά το οποίο η ομάδα του Σιμεόνε εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λέγοντας «όχι» στην ίδια φάση στους Μπραντ και Βόλαντ (δύο φορές), ο Όμπλακ είχε να πει για τη στιγμή που τον έκανε... ήρωα της βραδιάς: «Δεν ξέρω και ούτε σκέφτηκα και πολλά... Απλά σηκωνόμουν και πεταγόμουν γρήγορα για να πιάσω τη μπάλα. Άλλες φορές με ένα σουτ καταλήγεις να μαζεύεις τη μπάλα από την εστία σου και άλλες φορές με τρία σουτ δεν καταφέρνει να σε κερδίσει ο αντίπαλος».

Η Ρόμα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 4:2 στη Λυών, αλλά με ένα 2:0 ή 3:1 παίρνει την πρόκριση. Τι θα συμβεί;

Ξαναδείτε τις τρομερές επεμβάσεις:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα