Με Ράμος παίρνει κούπα η Ρεάλ! (pic)

Με Ράμος παίρνει κούπα η Ρεάλ! (pic)

Με Ράμος παίρνει κούπα η Ρεάλ! (pic)

bet365

Γκολ ο Ράμος, νίκη και κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός αμυντικός τα... σπάει και χάρη στα γκολ του η Βασίλισσα βλέπει κούπα.

Με ένα ακόμα winner από τον Σέρχιο Ράμος στο φινάλε η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε στο καναβάτσο της Μπέτις και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα με ματς λιγότερο. O αρχηγός της Ρεάλ έχει εξελιχθεί στον άνθρωπο για τις δύσκολες αποστολές, εκεί που η μπάλα καίει, ο ίδιος προωθείται και σκοράρει. «Ηταν το 100ό μου παιχνίδι στο Champions League και ήθελα να βοηθήσω με γκολ σε μια κρίσιμη στιγμή» είχε τονίσει ύστερα από τα... όργια στο Σαν Πάολο!

Στο ματς της Πρέμιερ Λιγκ τον Οκτώβριο η Τσέλσι κέρδισε τη Γιουνάιτεντ με 4:0. Θα πάρει ξανά τη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ;

«Είναι αδύνατο να αμυνθείς κόντρα στον Σέρχιο Ράμος» είχε προσθέσει ο Ρέινα που μάζεψε δυο φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του! Από τον τελικό του 2014 μέχρι σήμερα ο Ράμος έχει πετύχει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (ποσοστό που αγγίζει το 83%). Τα 19 από αυτά έχουν έρθει όταν η Ρεάλ είναι ισόπαλη ή βρίσκεται πίσω στο σκορ». Απίθανα πράγματα… Πάρτι και στη φετινή La Liga o Ράμος, ο οποίος έχει βρει ήδη επτά φορές δίχτυα. Μάλιστα, τα γκολ του έχουν δώσει 9 βαθμούς στη «Βασίλισσα» και χάρη σε αυτά η Βασίλισσα είναι στην κορυφή! Αν δεν υπήρχαν, απλά θα ήταν στην 3η θέση, στο –4 από τη Σεβίλλη, αλλά και μόλις στο +1 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα