Έμεινε εκτός ο Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό

Έμεινε εκτός ο Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό

Κώστας Ζάλιαρης
Έμεινε εκτός ο Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή. Πιθανότατα με Κουρμπέλη ξανά στα στόπερ οι πράσινοι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ευαγγέλου για το Σαββατιάτικο ματς στο «Καυτανζόγλειο», ο Τελάντερ χρειάζεται να βρει ρυθμό και κάπως είναι πιθανό στην άμυνα του «τριφυλλιού» να παρουσιαστούν οι Κουρμπέλης και Κουτρουμπής κόντρα στον «Γηραιό».

Κανονικά, όπως αναμενόταν, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Κλωναρίδης, παρά το ατομικό που έκανε την Πέμπτη λόγω αδυναμίας από ίωση...

Γιουβέντους - Μίλαν με επιστροφή, αν ο Ιγουαΐν σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους «πράσινους» να επιδίδονται σε «κορόιδο» και παιχνίδι μετά το ζέσταμα, στο πρόγραμμα της ημέρας.

Εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Χουλτ, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ρέις, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα