Έξαλλος ο Μουρίνιο με τον τραγικό αγωνιστικό χώρο στο Ροστόφ

Κώστας Ζάλιαρης
Έξαλλος ο Μουρίνιο με τον τραγικό αγωνιστικό χώρο στο Ροστόφ

bet365

Ο εκνευρισμός του Ζοσέ Μουρίνιο για την κατάσταση του χλοοτάπητα στον οποίο καλείται ν' αγωνιστεί την Πέμπτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε ακόμα μεγαλύτερος με τον τρόπο που αντιμετώπισε το ζήτημα άνθρωπος της UEFA.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία για το πρώτο ματς με τη Ροστόφ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι τόσο... χάλια που ο Ζοσέ Μουρίνιο αδυνατούσε να πιστέψει ότι πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του για ένα τέτοιο ματς.

Στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:

«Μου είναι τρομερά δύσκολο να πιστέψω ότι θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Ούτε στο Πεκίνο... Αν το αποκαλείται εσείς αυτό αγωνιστικό χώρο, τότε πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα αγωνιστούμε εκεί. Δεν ξέρω ποιους παίκτες να βάλω, ειλικρινά.

Περίμενα έναν χλοοτάπητα κάπως πιο καλό, οπότε τώρα πρέπει να σκεφτώ πολύ πως θα παρουσιάσω την ομάδα.

Στο πρώτο ματς ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε πέναλτι για τη Ντόρτμουντ. Θα δοθεί και στον επαναληπτικτό πέναλτι στο ματς;

Και το καλοκαίρι στην Κίνα, ήταν να παίξουμε σε έναν παρόμοιο αγωνιστικό χώρο με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως αρνηθήκαμε. Τώρα αναγκαστικά πρέπει να παίξουμε.

Μίλησα με έναν άνθρωπο της UEFA και του εξέφρασα την ανησυχία μου για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στους παίκτες, όμως η απάντησή του ήταν “είναι ασφαλισμένοι, αν γίνει κάτι δεν υπάρχει πρόβλημα”».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα