Επέστρεψαν Εμποκού και Κουτρουμπής

Επέστρεψαν Εμποκού και Κουτρουμπής

Κώστας Ζάλιαρης
Επέστρεψαν Εμποκού και Κουτρουμπής

bet365

Δύο επιστροφές μέτρησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» επανήλθαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας και στο πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο κόουτς με το επιτελείο του, συμμετείχαν μαζί με τους υπόλοιπους οι Πολ Ζοσέ Εμποκού και Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο Κονγκολέζος άσος, είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι στο παιχνίδι με τη Βέροια, όμως οι εξετάσεις του ήταν πεντακάθαρες και ήταν διαθέσιμος για να προπονηθεί σήμερα το πρωί, με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει Ηρακλή.

Ο Έλληνας στόπερ, είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό το Σάββατο, γι' αυτό και αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή της ομάδας για να επιστρέψει στο σπίτι του και να παραμείνει κλινήρης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου.

Και αυτός έδωσε το «παρών», με τους Μολέδο και Μπουζούκη να είναι οι μοναδικοί που απουσίασαν. Ο Βραζιλιάνος πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους και ο νεαρός μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις ενδυνάμωσης, πάσες και παιχνίδια με τακτικά στοιχεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα