Ανοιχτό και για επόμενη αλλαγή στον πάγκο...

Gazzetta team
Ανοιχτό και για επόμενη αλλαγή στον πάγκο...

bet365

Παρά την έλευση του Βασίλη Βούζα υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει και επόμενος προπονητής για φέτος. Πέραν του Μοντανιέ υπάρχουν και περιπτώσεις από Ιβηρική.

Ο Βασίλης Βούζας επιστρατεύθηκε ως μία υπηρεσιακή λύση για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Υπάρχει όμως η πιθανότητα να επέλθει και άλλη αλλαγή προπονητή στο Λιμάνι που να αφορά φυσικά στην τρέχουσα περίοδο. Εν μέσω διεργασιών και συζητήσεων πέραν της λύσης του Μοντανιέ, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από Ιβηρική (σ.σ. ακόμα και παλιοί γνώριμοι όπως ο Μίτσελ). Βέβαια πέραν των δεδομένων δυσκολιών να κλείσει ένας προπονητής αυτήν την περίοδο θα κριθεί και η παρουσία του Βούζα και τα πεπραγμένα του, αρχής γενομένης από το ματς με Μπεσίκτας στο Γιουρόπα. Προφανώς και ο επόμενος εκλεκτός είτε είναι από Ισπανία είτε από Γαλλία θα προορίζεται και για τη νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα