Με αποδοκιμασίες και... πίτσα η υποδοχή στη Ρεάλ (pic)

Με αποδοκιμασίες και... πίτσα η υποδοχή στη Ρεάλ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Με αποδοκιμασίες και... πίτσα η υποδοχή στη Ρεάλ (pic)

bet365

Έντονες αποδοκιμασίες άκουσαν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με τη Νάπολι. Η... πίτσα με την ειδική αφιέρωση στον Κριστιάνο.

Οι «μερένγκες» έκαναν το ταξίδι που διήρκησε 2,5 ώρες, το μεσημέρι της Δευτέρας και πλέον βρίσκονται στην πόλη όπου το βράδυ της Τρίτης θα φροντίσουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-1 από το πρώτο ματς με τους «παρτενοπέι», προκειμένου να βρεθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή της Ρεάλ έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει προγραμματιστεί να παραμείνει η ομάδα, με δύο πούλμαν. Στο ένα βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές και στο άλλο ο Ζινεντίν Ζιντάν με τα μέλη του επιτελείου του.

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι με επιστροφή, αν ο Αζάρ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα.

Οπαδοί της Νάπολι είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και υποδέχθηκαν τους Ισπανούς με αποδοκιμασίες και ύβρεις (ορισμένοι εκ των ντόπιων, ωστόσο, είχαν βρεθεί στο σημείο για φωτογραφίες και αυτόγραφα), ενώ, δεν έλειψαν και... ευχάριστες προετοιμασίες για τον Κριστιάνο, όπως η πίτσα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα