Χάνει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Φάρκας

Χάνει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο Φάρκας

bet365

Τις αγωνιστικές που θα εκτίσει την ποινή του ο Φάρκας, αποφάσισε η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Τις 7 κάρτες έφτασε κόντρα στον ΠΑΣ ο Πάβολ Φάρκας, με τον αμυντικό της ΑΕΛ να πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα παιχνίδια και τον Σάκη Τσιώλη να επιλέγει να εκτίσει την ποινή του στα δύο εκτός, κόντρα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ακόμα ένας βραχνάς από το παρελθόν βρίσκεται στον δρόμο της ΑΕΛ, καθώς τη Παρασκευή συζητείται ενώπιον του Ειρηνοδικείου Λάρισας η αγωγή του ποδοσφαιριστή Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος διεκδικεί 19.500 ευρώ, μία οφειλή από την εποχή Πλεξίδα στη Γ' Εθνική. Παρά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, όμως, το χρέος βαραίνει την ΠΑΕ και σε περίπτωση που ο παίκτης δικαιωθεί, θα πρέπει να εξοφληθεί και μάλιστα έντοκα!

Τέλος, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Σάκης Τσιώλης, μαζί με τον ιδιοκτήτη των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα