Σπόρτινγκ Χιχόν - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-1

Κώστας Ζάλιαρης
Σπόρτινγκ Χιχόν - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-1

bet365

Μετά τον βαθμό που απέσπασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έκανε ακόμα ένα σημαντικότατο βήμα σωτηρίας με τον Πέπε Μελ στον πάγκο της, επικρατώντας πολύ δύσκολα με σκορ 1-0 της Χιχόν!

Οι Γαλινθιάνοι εκμεταλλεύτηκαν την ελαφριά υπεροχή τους στο πρώτο μέρος, πέτυχαν το γκολ που ήθελαν και στην επανάληψη χρειάστηκε να κάνουν τεράστια προσπάθεια για να μην παραβιαστεί η εστία τους, προκειμένου να πάρουν όλους τους βαθμούς από το ματς του «Μολινό».

Η «Ντέπορ», έχασε πέναλτι στο 32ο λεπτό όταν ο Βεσγκά έκανε χέρι αλλά από την άσπρη βούλα ο Τσολάκ νικήθηκε από τον Κουέγιαρ για να παραμείνει το 0-0.

Ό,τι δεν έγινε σ' εκείνη τη φάση, σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μοσκέρα ολομόναχο να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για να πάρει το προβάδισμα το σύνολο του Πέπε Μελ.

Η Χιχόν πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο μέρος, μετέφερε όλο το παιχνίδι στο μισό γήπεδο των φιλοξενούμενων, όμως δεν την ήθελε ούτε η τύχη, αφού στο 82' ο Τραορέ απώλεσε τρομερή ευκαιρία για γκολ, με τον Λουξ να φανερώνει τρομερά αντανακλαστικά και ν' αποκρούει εξ επαφής το αριστερό σουτ του Ιβοριανού, κρατώντας το πολυσήμαντο 1-0 για την ομάδα της Κορούνια!

Στο 90', σε ξαφνική αντεπίθεση, ο Κανέγια έπεσε στα πόδια του Χιλ στην προσπάθεια του τελευταίου να πλασάρει σε κενή εστία, έπειτα από κάκιστη έξοδο του Κουέγιαρ στα πόδια του Ζοσελού...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα