Λαμία από... ατσάλι για άνοδο! (vids)

Λαμία από... ατσάλι για άνοδο! (vids)

bet365

Ακόμα ένα βήμα ανόδου για τη Λαμία, νίκη έστω και δύσκολα για τον Άρη, «τρίποντα» για ΟΦΗ, Τρίκαλα και Αγροτικό, «πλήγωσε» τον Κουρμπανά ο Παναιγιάλειος.

Αιγινιακός - Άρης 0-1

Ο Άρης "άλωσε" την έδρα του Αιγινιακού σε μία αναμέτρηση όπου έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία και όπου τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες. Ο Τάτος με ένα σουτ... κεραυνό στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ και το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους. Στο 9' ο Άρης ζήτησε πέναλτι για φάση με πρωταγωνιστή τον Μπαργκάν.

Στο 13' ένα σουτ από τον Ζούρκο πέρασε έξω. Στο 24' ο Μιλούνοβιτς είχε μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Στο 41' υπήρξε μία ακόμα φάση όπου στον Άρη ζήτησαν πέναλτι ενώ λίγο μετά διαμαρτυρήθηκαν για μη υπόδειξη 2ης κίτρινης σε παίκτη του Αιγινιακού. Λίγο μετά την έναρξη του β' μέρους και ο Ίλιτς είχε μία μεγάλη φάση για γκολ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Το γήπεδο δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση και δυσκόλευε τις προσπάθειες των 2 ομάδων ενώ ο Άρης φώναξε και στην συνέχεια για μη αποβολή αντιπάλου. Στο 84' τελικώς είδε κόκκινη ο Καράμπελας και ο Άρης έπαιξε με μείον έναν έως το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (58' Γκατσολάρι), Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μήλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (46' Τοπαλίδης), Ζούρκος, Σκραπάρας (38' Ζγκούρι), Μπουρντουζάν.

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης (34' λ. τρ. Χαριτωνίδης), Ρόβας (63' Παυλίδης), Μπαργκάν, Γκαρσία, Τάτος (78' Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Ίλιτς.

Κισσαμικός - Λαμία 1-2

Ακόμα μία νίκη για τη Λαμία, που έστω και δύσκολα, κατάφερε να φύγει από τα Χανιά με το τρίποντο, επικρατώντας με 1-2 του Κισσαμικού, πιάνοντας και πάλι, έτσι, στη κορυφή τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόγιαννη στο 28’, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος ένα λεπτό αργότερα. Παρόλα αυτά, ο Μάντζης της έβαλε δύσκολα, καθώς στο 48’ κατάφερε να ισοφαρίσει για τον Κισσαμικό.

Η Λαμία πίεσε και ρίσκαρε, όμως δικαιώθηκε, αφού ο Ματσούκας κατάφερε να βρει δίχτυα και να βάλει εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του στο 74’, με τους γηπεδούχους, πάντως, να φωνάζουν για επιθετικό φάουλ.

Στα τελευταία λεπτά, δεν άλλαξε τίποτα, παρά την αποβολή του Ρότσα για τη Λαμία, που κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ και έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς το όνειρο, την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος (70' λ.τρ. Μαρτίνεθ), Παντελάκης (40' λ. τρ. Μπουγαΐδης), Γιαλούσης, Κουρέλλας, Ψιάνος, Ν' Γκουέμ, Γκούμας, Ποκόνγκ (12' λ.τρ. Μάντζης), Νικόλτσης, Στογιάνοφ.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (53' Χριστοφιλέας), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς, Ρότσα, Βάντερσον (66' Ματσούκας), Ντουρμισάι (86' Αυγενικού).

Αχαρναϊκός - Ελευσίνα 0-0

Στο Δημοτικό γήπεδο των Αχαρνών οι Αχαρναϊκός και Πανελευσινιακός έμειναν στο στείρο 0-0. Σε ένα ματς που ήταν αρκετά κακό ειδικά στην αρχή του με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα γκολ δεν μπήκε.

Στο 44' υπήρξε το εξής... ευτράπελο: σε μία φάση όπου ο Ντάγκρας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ο Μακρυωνίτης έπεσε πάνω στα δίχτυα και τα έσκισε! Το αποτέλεσμα ήταν οι αρμόδιοι να προσπαθούν μετά να τα δέσουν και να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση!

Ως προς το β' μέρος η ομάδα της Ελευσίνας είχε μία καλή στιγμή στο 67'. Έφυγε στην κόντρα με τον Νίασον, που γύρισε σε Πρίντεμπς και μετά η μπάλα στρώθηκε σε Σταματάκη που δεν έκανε όμως τόσο καλό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Ψύχος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Σορώκος): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Τσουβαλτσίδης, Αναστασίου, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Πλαβούκος, Λύρας (61’ Μεζίνι), Ντάγκρας (71’ Σιάννης), Μαρσελίνο (76’ Τζέφερσον).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσούπρος, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης (81’ Ζέλιος), Γραικός, Κασνέτση, Καμπούρης, Αρναούτογλου, Νίασον, Μουστάκης (15’ λ.τρ. Κωστόπουλος) (59’ Πρίντεμπς), Αγγελούδης.

Καλλονή - ΟΦΗ 1-2

Σπουδαίο νικηφόρο αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ εκτός έδρας με το 1-2 με Καλλονή. Σε έναν αγώνα στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης όπου άνοιξε το σκορ ο Ευαγγελιδάκης στο 24' με σουτ. Το γκολ της Καλλονής προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη.

Η... απάντηση ήρθε από τον Κώτσιο στο 35' με πλασέ και έτσι έγινε το 1-1 για τους Κρητικούς. Ο Κώτσιος δεν πανηγύρισε λόγω της θητείας του σε Καλλονή και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Στα... της αναμέτρησης ο ΟΦΗ ζήτησε στο 17' πέναλτι για χέρι του Ζουλιώτη. Στο 35' ένα σουτ του Μητρόπουλου βρήκε σε σώματα και πέρασε έξω. Στο 46' υπήρξε ένα νέο σουτ του Μητρόπουλου.

Στο 60' η Καλλονή είχε μεγάλη φάση για το 2-1 με τον Λίταινα να κλέβει την μπάλα και τον Στρέζο να κάνει μεγάλη επέμβαση στον Σισέ που πήρε μετά την μπάλα. Ακολούθησε φάση με τον Χαντί και διπλή χαμένη ευκαιρία για την Καλλονή.

Το 1-2 έμελλε να έρθει στο 84' από τον Όγκμποε και σε ένα σημείο που φαινόταν να δυσκολεύεται ο ΟΦΗ και το 1-1 να μοιάζει αρκετά πιθανό. Σε μία φάση όπου η Καλλονή διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ και είχε ως πρωταγωνιστές τον Ράντι και τον Όγκμποε ο 2ος μπόρεσε να βρει δίχτυα και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Το έκανε με πλασέ και μετά ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Στο 88' υπήρξε μεγάλη διπλή επέμβαση του Παπαδόπουλου σε Πάγκαλο και Μάνο. Θα γινόταν το 1-3. Στο 93' ένα πλασέ του Μάνου έφυγε άουτ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Αποστόλου (68’ Σβόγιτς), Γιουκαρής (77’ Αγριμάκης), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (81’ Τριανταφύλλου), Σοφιάνης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Μητρόπουλος (56’ Όγκμποε), Πουρτουλίδης, Μπόατενγκ (70’ Πάγκαλος), Μάνος, Χαντί, Ράντι (93’ Νάστος).

Αγροτικός Αστέρας - Χανιά 2-0

Μία ακόμα νίκη πέτυχε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, που έδειξε και πάλι ότι η έδρα της είναι το απόλυτο όπλο της, επικρατώντας στον Εύοσμο με 2-0 των Χανίων, σε ένα ματς που το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και πίεσαν αρκετά, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό και πάλι Αθανασίου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, όμως, δε μπορούσε να έχει σε όλα απάντηση, αφού ροδώθηκε από την άμυνά του και με αυτογκόλ του Θεολόγου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 48'.

Η πίεση συνεχίστηκε, με τον Τριανταφυλλάκο να χάνει μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, αφού στο 84' είχε δοκάρι. Ότι δε πέτυχε αυτός, όμως, το έκανε Τάι στο 90', που έτσι διαμόρφωσε και το τελικό 2-0 για τον Αγροτικό Αστέρα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Κουκόλης (14’ Βαφέας), Γκότοβος, Αργυρίου, Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Μέρντοβιτς (68’ Ουνγιαλίδης), Πάτο, Γκέσιος (82’ Φιλίπε).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ντούμος (62’ Μηλιώτης), Σταματής (88’ Μέρο), Βανκεβάι, Λάσκαρης, Θεολόγου (73’ Δρίζης).

Πανσερραϊκός - Τρίκαλα 0-3

Δεύτερη σερί νίκη για τα Τρίκαλα μετά από αρκετό καιρό, καθώς ο ΑΟΤ πέρασε από τις Σέρρες, όπου επικράτησε με 0-2 τους Πανσερραϊκού και κατάφερε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής, ήταν ο Ρομπέρ, αφού αυτός άνοιξε από νωρίς το σκορ, μόλις στο 9’, ενώ στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 24’ δημιούργησε για τον Γιαννιτσάνη του 0-2.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιαννιτσάνης, με κεφαλιά αυτή τη φορά, ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, με τον ΑΟΤ να φτάνει έτσι τους 28 βαθμούς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (61’ Κανούλας), Κάκκο (69’ Τάντιτς), Γκούρτσας.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας,, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα (85’ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Ρομπέρ (70' Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά (73’ Νταμαού).

Παναιγιάλειος - Καλλιθέα 2-0

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιγιάλειος, που αφού τίμησε τον Κουρμπανά, τον… πλήγωσε, καθώς επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας στο Αίγιο και απομακρύνθηκε ακόμα πιο πολύ από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Κρητικός μόλις στο 7’ έβαλε σε θέση οδηγού τη «Μαύρη Θύελλα», ενώ στο 24’ ο Μπούζας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και κλείδωσε, ουσιαστικά, το τρίποντο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να θέλουν να βρουν απάντηση, αλλά στην ουσία δεν απείλησαν ιδιαίτερα και έτσι, ο Παναιγιάλειος κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ, διευρύνοντας και το αήττητο σερί στην έδρα του σε 12 αγώνες.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Στεφάνοβιτς (51' Σμυρλής), Μπέλης (56' Μασέδο Τζούνιορ), Γκίνη, Γουόρντεν, Τσίπρας, Σταματάκος (70' Κρεββατάς).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ροτα, Ντέμο Στίκας, Παπαδόπουλος, Καζναφέρης, Μπούζας (73' Βουτσιώτης), Τρίγκας, Τσιλιγκίρης (83' Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (90' Τσότρας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα