Μανιάτης: «Γι αυτό πήγα στον Ατρόμητο»

Μανιάτης: «Γι αυτό πήγα στον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Μανιάτης: «Γι αυτό πήγα στον Ατρόμητο»

bet365

O Γιάννης Μανιάτης μίλησε για τη νίκη επί της Βέροιας, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να μεταγραφεί στον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα είπε στη «ΝΟVA» μετά τη σημαντική νίκη του Ατρόμητου στη Βέροια:

«Σίγουρα σήμερα κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Θέλαμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς για τη συνέχεια γιατί ξέρουμε ότι με τους 32 βαθμούς θα βάλουμε κάποια πίεση στις ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Όπως είπατε ο Ντιγκινί μπήκε το παιδί μετά από πάρα πολύ καιρό μετά από τραυματισμό και μας έδωσε τη νίκη, βλέπετε όλα τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα μπορώ να πω αυτό τον καιρό που βρίσκομαι στην ομάδα του Ατρομήτου και το σημαντικό είναι αυτό που μας είπε ο προπονητής μας πριν το ματς, να κάνουμε το '3 στα 3' γιατί δεν το είχε κάνει η ομάδα του Ατρομήτου όλο αυτό το πρωτάθλημα, οπότε μας έδωσε έναν στόχο σήμερα και τον πετύχαμε».

Για τη δική του παρουσία και αν έχουν αλλάξει οι στόχοι του Ατρόμητου:

«Κοιτάξτε να δείτε, εγώ είμαι λίγες εβδομάδες στην ομάδα του Ατρομήτου, αυτό που βλέπω κι αυτό που προσπαθώ κι εγώ να βάλω στην ομάδα και να σπρώξω, ας το πω έτσι, τους συμπαίκτες μου, είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί είχε μείνει πίσω η ομάδα μας βαθμολογικά, οπότε τώρα σε κάθε προπόνηση λέμε να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό έχουμε κάνει αυτά τα τρία παιχνίδια, έχουμε δύσκολη συνέχεια, αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ νομίζω».

Για το πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο η επιστροφή στη δράση και γιατί επέλεξε τον Ατρόμητο:

«Το μόνο σίγουρο ήταν ότι χρειαζόμουν παιχνίδια. Γι' αυτό πήρα αυτή την απόφαση να έρθω στην ομάδα του Ατρομήτου. Ήρθα τελευταία μέρα γιατί δε βρήκα κάτι αξιόλογο ή αυτό που ήθελα στο εξωτερικό, η ομάδα του Ατρομήτου με ήθελε πάρα πολύ, δέκα μέρες μιλούσαμε συνέχεια και με περιμένανε και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό, μου δείξανε ότι με θέλουνε στην ομάδα τους. Σίγουρα εγώ πήρα αυτή την απόφαση για να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα, για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Θέλω να αγωνίζομαι, έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Βέλγιο και Βοσνία που μπορούν να μας δώσουνε την πρόκριση για τη Ρωσία, θέλω να βρίσκομαι εκεί πέρα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ, να πάρω παιχνίδια, έχω παίξει και στα τρία παιχνίδια που βρίσκομαι εδώ πέρα, σήμερα βασικός πρώτη φορά, χρειάζομαι να βρω τον ρυθμό και νομίζω σιγά-σιγά θα τα καταφέρω και θα βρεθώ στο επίπεδο που μπορώ να παίζω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα