Λέστερ - Λίβερπουλ 3-1

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Λέστερ - Λίβερπουλ 3-1

bet365

Η απόλυση – σοκ του Ρανιέρι συσπείρωσε τους παίκτες της Λέστερ, θυμήθηκαν τις περσινές εμφανίσεις και με το 3-1 κόντρα στην... άχρωμη Λίβερπουλ πήραν τεράστια ανάσα.

Η απόλυση σοκ του Ρανιέρι πείσμωσε τις Αλεπούδες και του έστειλαν το δικό τους δώρο, μια τεράστια νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ (3-1). Η πρωταθλήτρια θυμήθηκε τις περσινές απίθανες παραστάσεις και με κορυφαίο τον Βάρντι που επέστρεψε στα δίχτυα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο κόσμος δεν ξέχασε τον τον Ιταλό κόουτς και στο 65ο λεπτό το King Power έστειλε μήνυμα συμπαράστασης. Οσο για τη Λίβερπουλ, τραγική αμυντικά, ανύπαρκτη δημιουργικά! Αξίζει να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά ύστερα από τον Αύγουστο του 1972 η Λέστερ πέτυχε back-to-back εντός έδρας νίκες με τους Κόκκινους.

To κλίμα μπορεί να ήταν παγωμένο, αλλά οι παίκτες της Λέστερ φρόντισαν με το... καλημέρα να ζεστάνουν τους φιλάθλους! Μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους φάση, αλλά ο Μινιολέ κράτησε το μηδέν στην κεφαλιά του Οκαζάκι. Οι Αλεπούδες με ανάπτυξη από τα πλάγια και με πείσμα στα στημένα έβαλαν δύσκολα στους Κόκκινους. Στο 14ο λεπτό από φάουλ, ο Χουτ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ! Στο 20' οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά! Πολύ ωραία προσπάθεια του Βάρντι, έσωσε ο Μινιολέ και ο Κλάιν πρόλαβε να βγάλει σε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ! Πολύ ωραία πάσα του Όλμπραϊτον στον Βάρντι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0! Ετσι, ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας έσπασε την... κατάρα 637 αγωνιστικών λεπτών χωρίς γκολ! Η Λίβερπουλ δημιούργησε μόλις μια φάση στο α' μέρος, με τον Σμάιχελ στο 30' να κερδίζει τον Κουτίνιο! Η Λέστερ συνέχισε να πιέζει κι εννέα λεπτά αργότερα έφτασε στο 2-0! Σουτάρα του Ντρίνκγουοτερ, αιφνιδιάστηκε ο Μινιολέ και το King Power στο... πόδι!

Οι Κόκκινοι ήταν εκτός... αγώνα, το κέντρο τους ανύπαρκτο και η ομάδα ανίκανη να αναπτυχθεί σωστά. Η Λέστερ είχε ουσία, αλλά και σύμμαχο τους αριθμούς. Αλλωστε, είναι η μόνη ομάδα φέτος που όταν σκοράρει πρώτη στην PL πάντα κερδίζει (5 στα 5)! Στο 60ο λεπτό ήρθε το τρίτο χτύπημα για τους φιλοξενούμενους. Σέντρα του Φουξ από αριστερά, κεφαλιά του Βάρντι και 3-0! Ηταν το πέμπτο του τέρμα απέναντι στη Λίβερπουλ, περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη της ομάδας του κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο!

Τι κατάφεραν οι Κόκκινοι; Ο Κουτίνιο με ένα υπέροχο πλασέ στο 68ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-1! Οσο κι αν προσπάθησαν Κουτίνιο και Κλάιν, η Λέστερ δεν απειλήθηκε και κράτησε μια πολύτιμη νίκη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα