Εσπανιόλ – Οσασούνα 3-0

Κώστας Ζάλιαρης
Εσπανιόλ – Οσασούνα 3-0

bet365

Εύκολα κι απλά, η Εσπανιόλ τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι με την Οσασούνα, επικρατώντας με σκορ 3-0, για να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές στη La Liga.

Η ομάδα του Κίκε Φλόρες ευτύχησε να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο κι όχι μόνο αυτό, αλλά ν' αποκτήσει και αριθμητικό πλεονέκτημα, πράγμα που έκανε εξαιρετικά εύκολα τα πράγματα για την συνέχιση και την κατάληξη του παιχνιδιού.

Ο Καϊσέδο με κεφαλιά στο 17' άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς, με τον Όιερ στο 27' ν' αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για την Οσασούνα και ουσιαστικά να ρίχνει τους τίτλους τέλους στο ματς.

Με την έναρξη της επανάληψης, ήρθε το δεύτερο γκολ μόλις στο 46' από τον Χουράδο που με σουτ έξω από την περιοχή είδε τη μπάλα να κοντράρει, ν' αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Σιρίγου για το 2-0.

Ανησυχία επικράτησε για λίγο στο 60ο λεπτό, όταν ο Βουγιαντίνοβιτς έδειξε να χάνει τις αισθήσεις του στην άμυνα της Οσασούνα και όταν σηκώθηκε, παρά τη δική του επιθυμία να παίξει στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα, φυσικά αντικαταστάθηκε προκειμένου να μη διατρέξει κάποιον κίνδυνο...

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μορένο, καθώς έπειτα από κακό γύρισμα αμυντικού προς τον Σιρίγου, ο Ισπανός φορ με όμορφη λόμπα έβαλε το κεράσκι στην τούρτα.

Οι ηττημένοι της αναμέτρησης παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας έπειτα από 24 ματς πρωταθλήματος, στους 35, με απόσταση όμως από τη ζώνη των πλέι-οφ, η Εσπανιόλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα