Ανατροπή Ευρώπης η Μπορντό

Gazzetta team
Ανατροπή Ευρώπης η Μπορντό

bet365

Μεγάλη ανατροπή έκανε η Μπορντό, που επιβλήθηκε με 3-2 της Λιλ και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την Ευρώπη. Νίκες για Ανζέ, Ρεν.

Η Μπορντό πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της Λιλ και συνεχίζει την πορεία προς την Ευρώπη. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα και είχε δύο ανατροπές. Οι Γιρονδίνοι πήραν το προβάδισμα στο 16’, όταν έπειτα από υπέροχη ασίστ του Λαμπόρδε με τακουνάκι ο Βάντα έκανε το 0-1!

Η ανατροπή των λιλουά ήρθε στην επανάληψη μέσα σε 2’. Αρχικά στο 66’ ο Ντε Πρεβίλ έκανε το 1-1 με πέναλτι, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Έντερ έκανε το σουτ, ο Καρασό το λάθος και μάζεψε την μπάλα από την εστία του για το 2-1! Οι φιλιξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με δύο γκολ του εκπληκτικού Ουνάς στο 78’ και στο 82’ έφτασαν στο τρίποντο, με τους γηπεοδύχους να παίζουν με 10 παίκτες από το 80’ λόγω της – αυστηρής – αποβολής του Παλμιέρι με δύο κίτρινες.

Νίκες για Ανζέ, Ρεν
Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Ανζέ επί της Μπαστιά και κατάφερε να ξεφύγει περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και πήραν το προβάδισμα στο 18’ με τον Εκαμπί. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 στο 57’, ενώ το τελικό 3-0 ήρθε στο 78’ με τον Μπουριγιόν. Ο Κριστιάν Γκουρκίφ πλήγωσε την πρώην του ομάδα, που υπηρέτησε για 26 χρόνια. Η Ρεν με γκολ του Σίο από το 19’ επιβλήθηκε με 1-0 της Λοριάν, με τους ρενέ να είναι καλύτεροι και το σκορ να τους αδικεί. Τέλος, στο 0-0 έμειναν Νανσί και Τουλούζ, με τους γηπεδούχους να αξίζουν περισσότερα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα