Άντερλεχτ, η επόμενη πρόκληση του ΑΠΟΕΛ

Κώστας Ζάλιαρης
Άντερλεχτ, η επόμενη πρόκληση του ΑΠΟΕΛ

bet365

Μετά τον θρίαμβο επί της Μπιλμπάο, ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Άντερλεχτ. Γερμανικός «εμφύλιος» με Σάλκε και Γκλάντμπαχ, εντυπωσιακό ζευγάρι το Λιόν – Ρόμα.

Η κυπριακή ομάδα που πέταξε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τους Βάσκους του Ερνέστο Βαλβέρδε με τρομερή αποτελεσματικότητα και παλικαρίσιες εμφανίσεις, καλείται πλέον να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άντερλεχτ στον επόμενο γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τρομερά ενδιαφέρουσες αναμένεται να είναι οι δύο αναμετρήσεις της Λιόν με τη Ρόμα, με τους Γάλλους να έχουν ισοπεδώσει με το συνολικό 11-2 την Άλκμααρ και τους «τζιαλορόσι» να έχουν καθαρίσει την υπόθεση πρόκρισης από το πρώτο ματς με τη Βιγιαρεάλ, κάνοντας ιδιαίτερα χαλαρή την προ μερικών ωρών, βραδιά της Πέμπτης, στο «Ολίμπικο».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα μπορεί να χαμογελάσει έχοντας κληρωθεί με τη Ροστόφ στους «16», ενώ προέκυψε και γερμανικός «εμφύλιος», με τη Σάλκε που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, να κοντράρεται με τη Γκλάντμπαχ, σε μια συνέχεια της κόντρας τους στη Bundesliga. Η Μπορούσια, ήταν τρομερή στο «Αρτέμιο Φράνκι», όπου ανέτρεψε μέσα σε μισή ώρα το εις βάρος της 2-0 από τη Φιορεντίνα στο τελικό 4-2 για να προκριθεί με εκπληκτικό τρόπο.

Ο αγώνας της επιβίωσης συνεχίζεται με τη Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται τη Βέρντερ. Θα επικρατήσει η γηπεδούχος με 2:1, 3:1 ή 4:1;

Η Θέλτα που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στους ομίλους, βρίσκει την Κράσνονταρ στο δρόμο της, η Γάνδη που έκανε μεγάλη ζημιά στην Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ», αντιμετωπίζει τη Γκενκ του Νίκου Καρέλη (που απουσιάζει έπειτα από τη ρήξη χιαστών), ενώ η Κοπεγχάγη κληρώθηκε με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Θέλτα – Κράσνονταρ

ΑΠΟΕΛ – Άντερλεχτ

Σάλκε – Γκλάντμπαχ

Λιόν – Ρόμα

Ροστόφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ολυμπιακός – Μπεσίκτας

Γάνδη – Γκενκ

Κοπεγχάγη - Άγιαξ

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 9 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί για τις 16 του μηνός...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα