Ελιουνούσι: «Αντιδράσαμε μετά την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ελιουνούσι: «Αντιδράσαμε μετά την ΑΕΚ»

bet365

Ο Νορβηγός πέτυχε το δεύτερο γκολ και σφράγισε την πρόκριση και μίλησε για την συνέχεια του Ολυμπιακού.

Βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτεί την τρομερή ατομική ενέργεια του Ανδρούτσου. Ο λόγος για τον Ταρίκ Ελιουνούσι ο οποίος μίλησε για το γκολ και την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι αντιδράσαμε με ομαδικό πνεύμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι και απαντήσαμε στα κτυπήματα που δεχθήκαμε. Δείξαμε ότι σεβόμαστε τους πάντες σε αυτή την ομάδα, τους οπαδούς και τους εαυτούς μας, αποδείξαμε ότι είμαστε σε θέση να αντιδράσουμε μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι μια πολύ σημαντική πρόκριση για τον σύλλογο και μάλιστα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα.

Το timing στο γκολ που πέτυχα ήταν καταπληκτικό, όχι μόνο στην επίτευξή του όμως, γιατί χρειαζόμασταν περισσότερο καλή εμφάνιση στην άμυνα σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Δημιουργήσαμε μια καλή ευκαιρία, έπρεπε να τρέξω γρήγορα για να προλάβω να μπω στη φάση όπως κάνω πάντα όταν παίρνω τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ήταν εξαιρετική η πάσα του Φορτούνη, αλλά και η ντρίμπλα του Ανδρούτσου πριν κάνει σέντρα.

Πρόλαβα τον αντίπαλό μου και κατάφερα να σκοράρω με κεφαλιά, δεν έχει σημασία τώρα ποιος είναι ο αντίπαλος μας στην επόμενη φάση. Θέλουμε να το διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε με τους συμπαίκτες μας και από αύριο να δούμε κάτι διαφορετικό. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, εμείς θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα