ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Οι αριθμοί των μεταγραφών επί τάπητος! (pics)

Οι αριθμοί των μεταγραφών επί τάπητος! (pics)

Οι αριθμοί των μεταγραφών επί τάπητος! (pics)

Το φως της δημοσιότητας είδαν στοιχεία που προέκυψαν από τις μεταγραφές του Γενάρη και αφορούν εγγραφές επαγγελματιών και ανέργων επαγγελματιών, καθώς και εγγραφές ερασιτεχνών.

Από την ΕΠΟ δόθηκαν στην δημοσιότητα πολλά χρήσιμα στοιχεία πάνω στο ποσοστό των μεταγραφών των Ελλήνων και ξένων και πολλά άλλα στοιχεία για Σούπερ Λίγκα και Football League. Πιο αναλυτικά:

Σημειώσεις: Εγγραφή σημαίνει είτε η μετακίνηση ποδοσφαιριστή από ομάδα σε ομάδα είτε η ένταξη ελεύθερου/άνεργου ποδοσφαιριστή σε ομάδα είτε η επανένταξη δανεικού ποδοσφαιριστή σε ομάδα είτε η περίπτωση λύσης υπάρχοντος συμβολαίου και σύναψης νέου.
 
Επίσης, στα στοιχεία εγγραφών περιλαμβάνονται περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομής. Τα στοιχεία εγγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ενδέχεται να διαφοροποιηθούν, διότι η διαδικασία των πρώτων εγγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 30 Απριλίου 2017. Υπάρχουν χώρες όπου επιτρέπονται μεταγραφές σε διαφορετικές περιόδους από την Ελλάδα, συνεπώς είναι πιθανό να διαφοροποιηθούν τα στοιχεία που αφορούν στην μεταγραφή παικτών στο εξωτερικό.