Τα έκανε όλα σε... 4 χρόνια και 315 ημέρες ο Βάρντι

Κώστας Ζάλιαρης
Τα έκανε όλα σε... 4 χρόνια και 315 ημέρες ο Βάρντι

bet365

Με το γκολ που πέτυχε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» απέναντι στη Σεβίλλη, ο Τζέιμι Βάρντι κατάφερε μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια να σκοράρει από τα ερασιτεχνικά στρώματα μέχρι και το ανώτατο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ιστορία του, γνωστή πλέον, έπειτα από τα κατορθώματα των τελευταίων ετών στη Λέστερ, τη διατήρηση της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, την κατάκτηση του τίτλου στο έπος του Ρανιέρι και τη φετινή προσπάθεια επιβίωσης κόντρα σε κάθε εκτίμηση έπειτα από την επιτυχία του 2016.

Με το γκολ του απέναντι στη Σεβίλλη, ναι μεν κράτησε ζωντανές τις ελπίδες των «αλεπούδων» για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για εκείνον προσωπικά, ήταν η πρώτη φορά που βρήκε δίχτυα έπειτα από 758 αγωνιστικά λεπτά επιθετικής ανομβρίας, ενώ, ήταν και το πρώτο του σουτ στο στόχο έπειτα από 380 λεπτά.

Σε διάστημα τεσσάρων ετών και 315 ημερών, κάτι λιγότερο, δηλαδή, από πέντε χρόνια, έχει κάνει τέτοιο «ταξίδι» καριέρας, σκοράροντας σε όλα τα επίπεδα που έχει αγωνιστεί!

Από τα ερασιτεχνικά στρώματα (Evo-Stik League, Conference North, Conference), στην Τσάμπιονσιπ, την Πρέμιερ Λιγκ, την εθνική ομάδα της Αγγλίας (Euro 2016) και πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Τζέιμι Βάρντι, είναι μια ποδοσφαιρική ιστορία μόνος του...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα