Για το θαύμα ο ΑΠΟΕΛ, ανατροπή ψάχνει η Τότεναμ

Κώστας Ζάλιαρης
Για το θαύμα ο ΑΠΟΕΛ, ανατροπή ψάχνει η Τότεναμ

bet365

Έπειτα από το 3-2 που διατήρησε σε αρκετά μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ στο Μπιλμπάο, η κυπριακή ομάδα θα παλέψει γι' ακόμα μια φορά απέναντι στους Βάσκους για την ολοκλήρωση του... θαύματος! Ψάχνει ανατροπή η Τότεναμ, όλα στο μηδέν για Άγιαξ και Λέγκια.

Στο ΓΣΠ της Λευκωσίας άπαντες είναι έτοιμη για μια μεγάλη ευρωπαϊκή νύχτα, έπειτα από το αποτέλεσμα το οποίο πήρε ο ΑΠΟΕΛ με μεγάλη μαγκιά πριν από μια εβδομάδα στην Ισπανία και το «Σαν Μαμές», μένοντας όρθιος στην υπόθεση πρόκρισης.

Οι Κύπριοι έπειτα από το εις βάρος τους 3-2, που όμως λόγω των εκτός έδρας τερμάτων τους επιτρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται, θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν ένα μεγάλο σοκ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και να είναι εκείνοι που θα περάσουν στους «16», αφήνοντας εκτός συνέχειας την Αθλέτικ.

Λίγη ώρα αργότερα, η Τότεναμ θα προσπαθεί να φέρει τούμπα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κόντρα της με τη Γάνδη, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στο Βέλγιο πραγματοποιώντας μια από τις πιο κακές εμφανίσεις της για τη φετινή σεζόν.

Ο Άγιαξ φιλοξενεί τη Λέγκια Βαρσοβίας έπειτα από το μεταξύ τους 0-0 στην Πολωνία, μεγάλο «διπλό» με σκορ 1-0 είχε πάρει η Φιορεντίνα στο Γκλάντμπαχ και φιλοξενεί απόψε τη Μπορούσια για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, πολύ δύσκολο έργο για τη Ζενίτ απέναντι στην Άντερλεχτ μετά την εκτός έδρας ήττα (2-0) στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Οσμανλισπόρ – Ολυμπιακός (18:00, 0-0)

Άγιαξ – Λέγκια (20:00, 0-0)

ΑΠΟΕΛ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-3)

Μπεσίκτας – Χάποελ Μπερ Σεβά (3-1)

Ρόμα – Βιγιαρεάλ (4-0)

Ζενίτ – Άντερλεχτ (0-2)

Κοπεγχάγη – Λουντογκόρετς (22:05, 2-1)

Φιορεντίνα – Γκλάντμπαχ (1-0)

Γκενκ – Άστρα (2-2)

Λιόν – Άλκμααρ (4-1)

Σαχτάρ – Θέλτα (1-0)

Σπάρτα Πράγας – Ροστόφ (0-4)

Τότεναμ – Γάνδη (0-1)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα