Ασταμάτητη η Λαμία, ξέσπασε ο ΟΦΗ (vid)

Gazzetta team
Ασταμάτητη η Λαμία, ξέσπασε ο ΟΦΗ (vid)

bet365

Το... τρένο της Λαμίας συνεχίζει την πορεία προς την άνοδο, ξέσπασε με «πεντάρα» ο ΟΦΗ, έσωσαν τον βαθμό στο τέλος τα Τρίκαλα. Επέστρεψαν στις νίκες Πανσερραϊκός, Αχαρναϊκός, τεράστιο τρίποντο για την Καλλονή.

Λαμία – Σπάρτη 2-0

Η Λαμία συνεχίζει με... σπασμένα φρένα! Επικράτησε και της Σπάρτης με 2-0 και παρέμεινε μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 14' με κεφαλιά του Όμο, ο οποίος δεν σταματά να σκοράρει! Η ομάδα της Λαμίας, συνέχισε να κυριαρχεί με την Σπάρτη να μην απειλεί σε καμία στιγμή. Ωστόσο, το ημίχρονο έληξε με την ομάδας της Φθιώτιδας να προηγείται με 1-0.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με την Λαμία να έχει την κατοχή και να ελέγχει απόλυτα το ματς. Στο 77', ο Όμο έκανε τρομερή ενέργεια, πέρασε στον Βασιλόγιαννη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι. Η Λαμία κάπως έτσι πανηγύρισε ακόμα μία νίκη και συνεχίζει να κοιτάει... Σούπερ Λιγκ!

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (32' Βάντερσον), Χριστοφιλέας (51' Ρότσα), Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (81' Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Μελίσσας, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος (63' Κοτσαρίδης), Γκαλίτσιος (29' Γιαννίτσης), Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος, Σιώπης, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Μουζακίτης (53' Αναστασάκος), Μπουντόπουλος.

ΟΦΗ - Αν. Καρδίτσας 5-0

Να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο, κατάφερε ο ΟΦΗ, που επικράτησε εύκολα με 5-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Οι Κρητικοί δε χρειάστηκε να ανεβάσουν καν στροφές, όμως καθάρισαν από νωρίς το ματς. Τον χορό των γκολ τον άνοιξε ο Χαντί, που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με προβολή άνοιξε το σκορ στο

Την σκυτάλη πήρε λίγο αργότερα ο Μπόατεγκ, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στη δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ, καθώς με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 στην εκπνοή του ημιχρόνου και... καθάρισε το ματς για τους Κρητικούς.

Στην επανάληψη, σειρά πήρε ο Βουό και με ένα… ξέσπασμα, σκόραρε δύο φορές σε ισάριθμα λεπτά (47’ και 48’) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βουό, που σκόραρε και πάλι στο 76’ και ολοκλήρωσε έτσι το χατ τρικ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Μπόατενγκ (51' Μητρόπουλος), Πουρτουλίδης, Χαντί, Ράντι (58' λ. τρ. Πάγκαλος), Μιλοσάβλιεφ, Βουό (78' Μάνος).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (59' Βουκομάνοβιτς), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (72' Μυργιώτης), Τσιλούλης, Κρητικός.

Αχαρναϊκός - Αιγινιακός 3-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Αχαρναϊκό, που κατάφερε να ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Αιγινιακό και να άρει το «τρίποντο», επικρατώντας με 3-1 στο Μενίδι.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν κόντρα στη ροή του αγώνα και παρά την πίεση που δέχθηκαν, να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Ζγκούρη, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας.Ο Αχαρναϊκός, όμως, είχε απάντηση και μόλις στο 34’, καθώς ο Τζέφερσον εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Ντάγκρας.

Στην επανάληψη, ο Ντάγκρας επιβεβαίωσε ότι ήταν ο παίκτης του αγώνα, καθώς, μετά το πρώτο τέρμα που… δημιούργησε, πέτυχε τα δύο επόμενα και χάρισε στους Αθηναίους μία σημαντική νίκη. Συγκεκριμένα, στο 68’ και το 71’ βρήκε δίχτυα, ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε και διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του, κλειδώνοντας το τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Λύρας (55’ Πλαβούκος), Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ζαχαρός (68’ Μεζίνι), Ντάγκρας (90’ Μεγαλοοικονόμου), Αναστασίου, Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Τζέφερσον.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (74’ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Ζγκούρη, Σκραπάρας (78’ Παπαδόπουλος), Μπουρντουζάν (67’ Φασίδης).

Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 1-0

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανσερραϊκός, που βρήκε δίχτυα ύστερα από 741 λεπτά και έτσι επικράτησε του Κισσαμικού με 1-0, επιστρέφοντας μετά από καιρό στις νίκες.

Το ματς δεν είχε αρκετές ευκαιρίες, με τις καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα τη βροχή, να μη βοηθάει στο να αποκτήσει ρυθμό το ματς. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, ήρθε από εκτέλεση πέναλτι, με τον Γκούρτσα να ανατρέπεται από τον Λαζαρίδη και να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα τον τερματοφύλακα των Κρητικών.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής (80’ Μέγκαχεντ), Λίταινας, Λαμπράκης (80’ Αγριμάκης), Σοφιάνης, Σισέ (60’ Σβόγιτς).

ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Βουτσιάς (46’ Βαφέας), Τεγούσης, Κουκόλης, Τάι, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε, Τριανταφυλλάκος (46’ Μέρντοβιτς), Δεινόπαπας (70’ Γκέσιος).

Τρίκαλα – Καλλιθέα 2-2

Τρομερό ματς στα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχου να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στις καθυστερήσεις. Είχε γυρίσει το ματς η Καλλιθέα.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Τελικά η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε στην επανάληψη.

Σε αυτό βοήθησε το γκολ του Γιαννιτσάνη μόλις στο 47'. Ο Έλληνας επιθετικός, πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Ρομπέρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των Τρικάλων. Η απάντηση της Καλλιθέας ήρθε στο 60'. Τότε ο Γουόρντεν, βρήκε τον Σταματάκο και αυτός ισοφάρισε σε 1-1, πριν έρθει ο Σμυρλής, ο οποίος στο 66' με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Και ενώ όλα έδειχναν πως η Καλλιθέα θα έπαιρνε ένα μεγάλο τρίποντο, τελικά στο 93' τα Τρίκαλα... έσωσαν τον βαθμό! Ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ και ο Λεάντρο πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Λαμπάκης (80' Παπαδόπουλος), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (73' Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68' Μπαλμπόα), Μαχαμάτ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Πάτας, Τσώνης, Σταμόπουλος, Κατσικογιάννης, Πινιώτης, Σμυρλής (80' Στεφάνοβιτς), Τσίπρας, Γουόρντεν (70' Γιαγκουδάκης), Σταματάκος (93' Ντιαγκιτέ).

Καλλονή – Αγροτικός Αστέρας 1-0

Τεράστια ανάσα για την Καλλονή που επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Ελάχιστες φάσεις είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους ελαφρά καλύτερους. Ωστόσο η μεγάλη φάση έλειπε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, η Καλλονή έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Στο 54' λοιπόν, κατάφερε να βρει και τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Ο Λαμπράκης με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Γιακουμή σε δύσκολη απόκρουση, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ρεπετσά ο οποίος έκανε το 1-0. Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα, με την Καλλονή να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής (80’ Μέγκαχεντ), Λίταινας, Λαμπράκης (80’ Αγριμάκης), Σοφιάνης, Σισέ (60’ Σβόγιτς).

ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Βουτσιάς (46’ Βαφέας), Τεγούσης, Κουκόλης, Τάι, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε, Τριανταφυλλάκος (46’ Μέρντοβιτς), Δεινόπαπας (70’ Γκέσιος).

Πανελευσινιακός – Παναιγιάλειος 0-0

Ίσως από τα πιο αδιάφορα ματς της αγωνιστικής στην Ελευσίνα. Πανελευσινιακός και Παναιγιάλειος χωρίς να προσφέρουν θέαμα, έμειναν στο 0-0.

Φτωχό ματς απ' όλες τις πλευρές αυτό στην Ελευσίνα. Ο Πανελευσινιακός και ο Παναιγιάλειος προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς ανώτεροι, αλλά σε κανένα σημείο δεν είχαν την μεγάλη φάση, με το 0-0 να μένει αναμενόμενα μέχρι το τέλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα