Γκολάρες στα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός (vids)

Gazzetta team
Γκολάρες στα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός (vids)

bet365

Οι... μάχες ΑΕΚ - Ολυμπιακού έχουν ξεχωρίσει και για γκολάρες που έχουν μπει κατά καιρούς και το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει μερικές από αυτές.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Λίγκας. Παρότι η βαθμολογική διαφορά των δύο... μονομάχων είναι μεγάλη σε ένα τέτοιο ματς όλα αυτά περνούν σε 2η μοίρα.
Κατά καιρούς και στο παρελθόν τα ματς αυτά έχουν προσφέρει ξεχωριστό θέαμα και τρομερά γκολ. Ας θυμηθούμε μερικά από αυτά σε ΑΕΚ - Ολυμπιακός:
Ντέμης Νικολαΐδης (ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-0, 1998-99)
Ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ υπήρξε μία εκ των σημαντικών ποδοσφαιρικών μορφών της εποχής του και με ωραία γκολ. Ένα τέρμα του που ξεχωρίζει ήταν την σεζόν 1998 - 1999 και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Μιχάλης Κασάπης έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Νικολαΐδης έκανε πολύ καλό κοντρόλ και κίνηση, απέφυγε τον Γιώργο Ανατολάκη και σκόραρε.

Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ - Ολυμπιακός 4-0, 2007-08)
Ο "Λύμπε" σε ένα ματς όπου η "Ένωση" κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να πετύχει μία ευρείας έκτασης νίκη με ένα υπέροχο βολέ βρήκε δίχτυα. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ με απίθανο μονοκόμματο σουτ από μακρινή απόσταση, το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αντώνη Νικοπολίδη.
Βασίλης Τοροσίδης (ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-2, 2009-10)
Ο "Τόρο" έχει βάλει γκολ - ποίημα στο συγκεκριμένο ματς.
Πήρε την μπάλα πίσω από την μεσαία γραμμή, διένυσε περίπου 30 μέτρα και με μία τρομερή λόμπα "κρέμασε" τον Σεμπάστιαν Σάχα για το 0-2.
Λεονάρντο (ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1, 2011-12)
Το μονοκόμματο σουτ του Λεονάρντο μετά από προσπάθεια του Χουάν Κάλα ήταν ένα χαϊλαϊτ του αγώνα.

leonardo από martelis
Κώστας Μήτρογλου (ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-4, 2012-13)
Ο "Μητρογκόλ" έχει "χτυπήσει" σε αρκετά ντέρμπι. Σε εκείνο το ματς είχε βάλει γκολ με ένα πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ.

mitroglou από martelis

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα