«Μάχιμοι» Λέτο και Κλωναρίδης, τράβηγμα ο Τελάντερ!

«Μάχιμοι» Λέτο και Κλωναρίδης, τράβηγμα ο Τελάντερ!

Νίκος Αθανασίου
«Μάχιμοι» Λέτο και Κλωναρίδης, τράβηγμα ο Τελάντερ!

bet365

Σεμπάστιαν Λέτο και Βίκτωρας Κλωναρίδης προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και επέστρεψαν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Επέστρεψε ο Τελάντερ αλλά υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και μένει εκτός για περίπου δέκα ημέρες!

Τρία ευχάριστα και ένα δυσάρεστο είχε η σημερινή προπόνηση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο Κορωπί. Ξεκινώντας από τα καλά νέα για το «τριφύλλι», ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης και ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κλωναρίδης θέτει υποψηφιότητα για ενδεκάδα ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο.

Στον αντίποδα, ο Ράσμους Τελάντερ που επέστρεψε σήμερα στην δράση υπέστη τράβγημα στους προσαγωγούς και θα μείνει νοκ-άουτ για το επόμενο δεκαήμερο. Στάικος και Μέστο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα