Ευκαιρία για ρεβάνς ο Ολυμπιακός

Θοδωρής Βασίλης
Ευκαιρία για ρεβάνς ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί για την 20η αγωνιστική την ΑΕΛ με στόχο να βάλει άλλο ένα λιθαράκι για το πρωτάθλημα, την ώρα που ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσιε την ξέφρενη πορεία και στην Βέροια. Τέλος, Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος κλείνουν τα ματς του Σαββάτου.

Ο Ολυμπιακός με αλλαγές στην σύνθεσή του υποδέχεται την ΑΕΛ με στόχο να αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και να πάρει άλλη μια νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να πάρει μια άτυπη εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου. Ο Πάουλο Μπέντο πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός. Εκτός οι Μάρτινς, Φιγκέιρας που είναι τιμωρημένοι, ενώ και ο Ντα Κόστα δεν μπήκε αποστολή για να είναι έτοιμος για το ματς με την Οσμανλίσπορ.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της παραμένει σε χαμηλά στην βαθμολογία και ακόμα δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα όσον αφορά το θέμα της παραμονής στην κατηγορία. Ο Σάκης Τσιώλης πήρε στην αποστολή τα δύο τελευταία αποκτήματα τον Ονδουριανό Ρέγες και τον Κροάτη Αγκάνοβιτς, ενώ στην Λάρισα έμειναν ο τιμωρημένος Ντέλετιτς και οι τραυματίες Ντοντό και Αναστασόπουλος.

Νωρίτερα, ο απογοητευμένος Αστέρας Τρίπολης θέλει να φτιάξει το κλίμα στο εσωτερικό του απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 4-0 για το Κύπελλο και ουσιαστικά έχασαν και τον τελευταίο στόχο της σεζόν και κόντρα στους Περιστεριώτες θα ψάξουν μια επιτυχία για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Γκάιντουτσικ και Ιγκόρ τα προβλήματα για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σάλκε - Χέρτα.

Ο Ατρόμητος έκανε το μπαμ την τελευταία στιγμή με την απόκτηση του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιάννη Μανιάτη, μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, ο 30χρονος μέσος μπήκε άμεσα αποστολή και θα βρίσκεται στην Τρίπολη. Εκεί δεν θα είναι ο τιμωρημένος Λε Ταλέκ και ο τραυματίας Κοντοές.

Τέλος, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής ο δεύτερος Πανιώνιος θέλει να παραμείνει δεύτερος και να φύγει με το τρίποντο από την Βέροια, κόντρα σε μια ομάδα που του βάζει δύσκολα τις δύο τελευταίες σεζόν. Το ευχάριστο για τον Βλάντα Μιλόγεβιτς είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιπλέον προβλήματα με εξαίρεση τους Ταπόκο και Ενγκόνγκ που έλειπαν και την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Βέροια από την πλευρά είναι ουραγός στην βαθμολογία και ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς για να σώσει την παρτίδα και το ματς με τον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Η Βασίλισσα του Βορρά παράλληλα ενισχύεται αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Στέλιο Ηλιάδη ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (11/2)
15:00 NS3 Βέροια-Πανιώνιος
17:15 NS1 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
19:30 NS2 Ολυμπιακός-ΑΕΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα